Countermedewerker - Bijenkorf Rotterdam

 • Coolsingel 105, 3012 AG Rotterdam, Netherlands
 • Part-time
 • Department: Stores
 • Departments: Retail
 • Hours per week: 0-8
 • Contract type: Part-time

Job Description

DOEL VAN DE FUNCTIE

Bij Rituals creëren we extra geluk. Veranderen we alledaagse routines in betekenisvolle momenten. Met speciale aandacht, onder het genot van prettige muziek en fijne geuren. Door luxe home- en bodyproducten aan te bieden. Dit doen we graag samen met jou, als Countermedewerker in onze stijlvolle shop midden in de Bijenkorf.

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN

Voor jou is er als Countermedewerker een commerciële en belangrijke rol in onze shop weggelegd. Je laat onze klanten écht ervaren hoe je met weinig moeite wat extra geluk kunt creëren. Je helpt onze klanten altijd vriendelijk, met aandacht en met een glimlach. Je deelt onze persoonlijke filosofie, diep van binnen en met onze klanten. Je laat de shop er netjes en verzorgd uit zien, zodat onze klanten de rust ervaren.  Je vult op tijd het wisselende productaanbod aan, zodat onze klanten nooit misgrijpen. Je bent een stijlvolle aanwinst voor het jonge, gezellige team.

FUNCTIEVEREISTEN

In onze zoektocht naar de beste Countermedewerker hechten wij vooral waarde aan wíé jij bent, meer dan wat er nu op je cv staat. Ervaring in een winkel en/of cosmetica is fijn, maar het gaat ons vooral om de inhoud:

 • Juiste vleug commercie. Je snapt dat het in de winkel gaat om verkoop maar dat klanttevredenheid het meeste waard is.
 • Authentieke persoonlijkheid en oprechte klantvriendelijkheid. Jij maakt onze klanten én collega’s blij.
 • Sterk in communicatie. Zowel in het Nederlands als in het Engels.
 • Flexibele inzetbaarheid. Jij wilt én kunt doordeweeks, in de avonden en in het weekend werken. 
 • Eerlijkheid. Tegenover jezelf en anderen. Dat betekent ook dat je de integriteitscontrole doorstaat via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel. Dit is onderdeel van de procedure.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Rituals biedt jou een veelzijdige rol aan in een jong team met enthousiaste collega’s in onze shop in de Bijenkorf. Het salaris is marktconform en daarnaast heb je volop de mogelijkheid je talenten te benutten. Onze organisatie heeft veel groeipotentie en bied je een ambitieuze en prettige werksfeer. Om je te introduceren in de wereld van Rituals hebben wij een onboarding programma genaamd: get-ritualized en hebben wij onze Rituals Academy. Dit geeft jou een vliegende start in het begin van jouw carrière bij Rituals.

RITUALS

"We're not here to sell you beauty; we are here to make you feel good." Raymond Cloosterman, CEO Rituals. Ze zijn er altijd en overal: op ieder moment van elke dag, klaar om opnieuw te worden ontdekt. Het zijn die kleine alledaagse routines die je gemakkelijk over het hoofd ziet. Rituals helpt je deze momenten bewust te beleven en herinnert je eraan om even een stapje terug te doen en ervan te genieten. Het is onze ambitie om nummer één wereldwijd te zijn in luxe cosmetica. Hiervoor versterken we graag ons team met gepassioneerde, energieke, ambitieuze en gedreven mensen die ons helpen bij het realiseren van onze doelen. Dat kan voelen als een paradox, maar binnen onze organisatie gaan toegevoegde waarde en competentie, mindfullness en ambitie; hand in hand zoals yin en yang. Onze mensen zijn onze ultieme merkambassadeurs.

INTERESSE?

Kun jij een unieke winkelbeleving creëren? En wil je werken bij Rituals zelf beleven? We zien graag jouw sollicitatie tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Privacy Policy