01673395 - Customer Care Specialist - THD

 • Innspurten 11D, 0663 Oslo, Norge
 • Fulltid

Beskrivelse av bedriften

Jacobs Douwe Egberts (JDE) er verdens største rendyrkede kaffeselskap, med 12000 ansatte fordelt over 100 land. Navnet kommer fra de to største merkevarene i henholdsvis Tyskland og Nederland; Jacobs og Douwe Egberts. I Norge har Jacobs Douwe Egberts hovedkontor i Bergen, samt avdelingskontor fordelt over hele Norge. JDE Norge har ca 240 ansatte, fordelt på Professional, Retail og produksjon. JDE Professional leverer kaffeløsninger til alle som drikker kaffe utenfor hjemmet. Vi har over 40 års erfaring med kaffemaskiner, og kjenner det profesjonelle markedet vi opererer i svært godt. Vårt store og erfarne serviceteam sørger for kontinuerlig drift.

Friele kaffe er vår desidert største merkevare, og selges både i dagligvare og i det profesjonelle markedet. Vi har vårt eget kaffebrenneri i Bergen, hvor Friele-kaffen har blitt produsert siden 1799. Da gikk sjømannen Herman Friele i land, og dette ble starten på kaffeeventyret Friele. Vårt kaffesortiment favner hele smaksregisteret til det norske folk. Vi har mørkbrent og lysbrent, fruktige og runde kaffer, og våre cuppere på brenneriet i Bergen smaker seg gjennom ca 100 kaffer presis kl 1130 hver dag. For å sikre at vi alltid leverer den gode koppen. A coffee for every cup.

I JDE blir du en del av en av verdens største kaffeselskap, med sterke merkevarer både globalt og lokalt. Friele Kaffe, Krone og Norwegian Roast er bare noen av våre merkevarer. JDE Professional Norge er også en av landets største tilbydere av kaffemaskiner. Denne stillingen er en unik mulighet til å jobbe i et spennende og utfordrende internasjonalt selskap med fantastiske mennesker!

Jobb-beskrivelse

Vi trenger å styrke vårt team på Technical Helpdesk. Vi søker derfor etter en teknisk kundeservicemedarbeider. Du vil være førstelinjekontakt med våre kunder, hvor du skal bistå problemløsning av enkle feil over telefon, i tillegg til registrering av oppdrag for videre behandling. Du vil være en viktig bidragsyter for å skape fantastiske kaffeøyeblikk for våre kunder. JDE Professional Norge er en av landets største tilbydere av kaffemaskiner. Denne stillingen er en unik mulighet til å jobbe i et spennende og utfordrende internasjonalt selskap med fantastiske mennesker! Du vil bli en del av JDE som har sine røtter tilbake til 1753, og er i dag et av verdens største kaffehus. I tillegg til et utall kjente internasjonale merkevarer, er vi i Norge kjent for blant annet Friele, Krone og L’Or for å nevne noen.

Hva vi ser etter: 

Vi søker deg, som på en god og effektiv måte identifiserer kundens behov for service og søker å hjelpe kunden på telefon eller registrere serviceoppdrag i vårt CRM-system Salesforce. Du må være god på å skape god og effektiv dialog med kunder i Norge som spenner fra den lokale lille bedriften til et stort konsern. I perioder er det hektisk, i andre, mer rolig. Du må være effektiv og fokusert i begge situasjoner, og håndtere ad-hoc oppgaver like godt som planmessig arbeid. Henvendelse fra kundene retter seg mot tekniske problemer med deres kaffemaskin(er) eller juicemaskin(er) så du må ha en interesse for og erfaring fra teknisk arbeid.

Ansvarsområder

 • Motta henvendelser fra kunde på telefon og epost, og registrere serviceoppdrag.
 • Enkel feilretting over telefon med kunde.
 • Back-office oppgaver som besvarelser av ulike typer e-poster, delebestilling med mer.
 • Bistand til våre dispatchere som f.eks. avslutning av tekniske oppdrag.
 • Vedlikehold av kundedatabasen.

Kvalifikasjoner

Kvalifikasjoner og erfaring:

 • Erfaring fra kundeservice.
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.
 • Erfaring i bruk av Salesforce og SAP er en fordel.
 • Teknisk bakgrunn fra elektro er en fordel, men ikke et krav.

Personlige egenskaper:

 • Du er nøyaktig og liker ikke å gjøre feil.
 • Du jobber selvstendig og lar deg ikke stresse av at det er ventende telefoner.
 • Du har godt humør og er positiv.
 • Du er en lagspiller og tenker at vi vinner sammen og vi taper sammen.
 • Når du får en utfordring, tenker du at dette får vi til, også når det er en endring.
 • Du er imøtekommende og bidrar til bedriftens «one team» filosofi.

Ytterligere informasjon

Vi tilbyr:

En jobb som er sentral i JDE sin leveranse av service til våre kunder. Du vil samhandle med alle ledd i organisasjonen og våre kunder. For rette vedkommende er det store utviklingsmuligheter i rollen og i selskapet for øvrig. Arbeidsplassen er i våre flotte og moderne lokaler på Valle Wood, Helsfyr, i Oslo, med kort vei til kollektiv transport og mulighet for parkering av egen bil. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og pensjons- og forsikringsordninger. JDE Norge er del av et stort internasjonalt konsern med gode systemer for kompetanse, utvikling og oppfølging av våre arbeidstakere. 

Hvis du har spørsmål til stillingen, kan du ta kontakt med Pauline Ajnemark per tlf +47 928 03 982. Søknad sendes snarest via elektronisk løsning, og intervjuer foregår fortløpende.

Personvernregelverk