Engageret Key Account Manager til Eurofins BioPharma Product Testing Denmark

 • 2600 Glostrup, Danmark
 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins BioPharma Product Testing Denmark A/S er et verdensførende globalt kontraktlaboratorium på lægemiddelområdet, og vi servicerer den farmaceutiske industri med mikrobiologiske og kemiske analyser, proceskontrol samt rådgiver om laboratorieydelser efter GMP.

Hvad siger du til en unik mulighed for at sætte dit præg på vores videre udvikling? Med udgangspunkt i din faglighed og passion for salg, vil det blive din fornemste opgave proaktivt at servicere vores eksisterende samt fremtidige kunder. Er du serviceminded, forretningsorineteret og effektiv, så er du kollegaen vi søger.

Jobbeskrivelse

Vi leder på nuværende tidspunkt efter en Key Account Manager til at styrke vores kunde- og salgsaktiviteter. Som Key Account Manager vil du være ansvarlig for at supportere primært vores nuværende Key Account kunder, identificere og opsøge potentielle kunder og projekter samt implementere aftaler.

Dine vigtigste opgaver vil være:

 • At skabe, udvikle og fastholde relationer til kunderne gennem opsøgende salgsarbejde
 • At beskrive og gennemføre salgsprojekter
 • Udarbejdelse af tilbud samt relatert nødvendige aftaler som Project Agreements og Work Orders
 • Kordination med vores søsterlaboratorier
 • Regelmæssige kundemøder og rådgivning
 • Holde dig fagligt opdateret indenfor dine ansvarsområder, så kunderne anser dig som en kompetent samarbejdspartner

Du vil blive en del af vores ambitiøse Sales and Business Development afdeling i Glostrup med Account Managers og Sales Professionels som til dagligt arbejder med professionel og effektiv salg, forretningsudvikling og kundesupport af højeste kvalitet.   

Kvalifikationer

Faglige kompetencer:

 • Du har en naturvidenskabelig uddannelse på bachelor-niveau eller tilsvarende
 • Du har erfaring med relationsopbyggende salg og service og kan begå dig på alle niveauer i en organisation
 • Du har interesse og flair for IT og mestre Excel, Microsoft CRM, etc.
 • Har gode kommunikations- og formidlingsevner, både i skrift og tale på dansk og engelsk

Personlige kompetence:

 • Du har et naturligt gåpåmod og arbejder systematisk og målrettet med projekter
 • Du er udadvendt og trives i samspillet med kunder
 • Du har en god forretningsmæssig, økonomisk forståelse
 • Du udviser drive og fleksibilitet i det job
 • Du yder et høj serviceniveau – både internt i organisationen og eksternt hos kunderne
 • Du formår at bevare overblikket og trives i en hverdag med et højt pace

Yderligere informationer

Vi tilbyder

Du vil få et spændende job med gode udviklingsmuligheder blandt dygtige og dedikerede kolleger. Du vil få en afvekslende hverdag i et arbejdsmiljø med tempo og godt humør, hvor fokus ligger på effektivitet og god kundeservice.

Du vil være med til at påvirke din egen hverdag og vil blive en meget vigtig del af vores velfungerende team. Vi sørger naturligvis for, at du bliver sat ind i opgaverne og vores forretning, så du er klædt på til at varetage opgaverne professionelt.

Arbejdssted
Ørnebjergvej 1, 2600 Glostrup.

Arbejdstid
Dine ugentlige 37 timer placeres typisk i tidsrummet 06:00-18:00 mandag til fredag.

Tiltrædelse
Hurtigst muligt

Ansøgning
Send dit CV, ansøgning samt andre relevante bilag på pdf.  ved at klikke på "jeg er interesseret". Ansøgninger via mail vil ikke komme i betragtning. Vi indkalder løbende til samtaler, og lukker stillingsopslaget når den rette kandidat er fundet.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgsdirektør Michael Timm 26 86 41 29 i tidsrummet 9-16 mandag til fredag.

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk

Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen. 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 55.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2020 genererede Eurofins en samlet indtægt på 5,4 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik