Folyamatmérnök MFE12 _O

  • Maklár, Templom tér 30, 3397 Magyarország
  • Teljes munkaidő
  • Legal Entity: Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Cég leírása

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában

A Boschnál új rendszerek, összetevők és technológiák kidolgozásán, elemzésén és továbbfejlesztésén fáradozunk. Célunk egyszerű: jobbá tenni az életet. 

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. egri és maklári gyára autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a legjobb minőségben és a leghatékonyabb módon a világ legnevesebb autógyárai számára. Az „Életre tervezve” mottóval összhangban az automatizált vezetés megteremtésén, a jövő önvezető autóinak megvalósításán dolgozunk. 

Állás leírása

Folyamatmérnökként a te feladatod lesz a termelési folyamatok meghatározása, ellenőrzése és folyamatos fejlesztése. Emellett aktívan részt vehetsz az új termékeink bevezetésében is.

► Termelés kapacitás számolása, elemzése, termelékenység fejlesztése

► Termelési adatok gyűjtése, kiértékelése, elemzése: folyamatos fejlesztés

►Tervezett gépátalakítások során közreműködés a specifikációk készítésében, illetve az ajánlatok elbírálásában

►Kivitelezés során/után közreműködés az átvételi szempontok kidolgozásában, részvétel az átvételben

►Éves folyamatfejlesztési terv összeállítása és határidőre történő kivitelezése (VSM/VSD)

►Termelési terület költségeinek folyamatos csökkentése (RPP tevékenység)

►Vevői reklamációkra hozott preventív és reaktív intézkedések bevezetése

►Belső selejtköltségek folyamatos csökkentése

Képzettség

►Műszaki felsőfokú végzettséggel és minimum 3 év folyamatmérnöki, vagy hasonló területen szerzett tapasztalattal rendelkező jelöltet keresünk, akinek jó a hibaelemző és folyamatelemző képessége, emellett kommunikációs szinten beszél német és/vagy angol nyelven. Az SAP alkalmazások, Axalant programok ismerete, az autóipari tapasztalat, folyamatfejlesztési ismeretek, Lean management ismeretek előnyt jelentenek.

További információk

Jövőbeli munkahelyed az alábbiakat kínálja:

Biztos háttér, szakmai kihívások, világos karrierlehetőség és folyamatos fejlődési, tanulási lehetőség vár a világ egyik legjelentősebb cégénél.

Ingyenes oktatásokkal, tréningekkel támogatjuk munkatársaink szakmai és személyes fejlődését, és jutalommal díjazzuk a lojalitást. Fiatal és innovatív csapatban zajló munka mellett teljesítményalapú bónuszra, egyéb béren kívüli és szociális juttatásokra, céges buszjárat használatára is jogosult leszel. Használd ki a dolgozói ajánlási rendszer nyújtotta előnyöket, a széles körű sportolási lehetőségeket, vegyél részt a Bosch rendezvényeken és élj a Bosch dolgozóknak járó kedvezményekkel.

Adatvédelmi irányelvekLenyomat