Hemvändande ingenjörer inom Processindustri Gällivare

  • Gällivare, Sverige
  • Heltid
  • Avdelning: Automation, Electrical and Robotics Engineering
  • Contract Type: Permanent

Företagsbeskrivning

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Jobbeskrivning

I vår vardag nätverkar vi ständigt med kompetenta kollegor och intressanta kunder. ÅF och Pöyry är sen ett år tillbaka AFRY och vi är rankade som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer.

Är du yrkesverksam ingenjör, konstruktör, projektör eller projektledare inom automation, elkonstruktion, projektering, instrumentering, PLC, produktionsteknik, projektledning, maskin- och mekanikkonstruktion, maskinsäkerhet, ventilation, värme eller processmedia och har minst 3-5 års erfarenhet från Processindustrin och har funderar på att flytta hem till Gällivare?

Då vill vi gärna komma i kontakt med dig.

Kravspecifikation

Gillar du att ta egna initiativ och jobba självständigt i en miljö som präglas av prestigelöst teamwork tillsammans med våra ca 250 medarbetare i Norr- Västerbotten och Västernorrland. Samtidigt som du har en god förmåga att kommunicera och skapa förtroende både internt och externt, kommer du att trivas med oss. Har du dessutom spetskompetenser eller karriärmål som du idag inte får ett utlopp för eller har ett önskemål att fortsätta utvecklas inom, så är AFRY rätt miljö för dig.

Är du en person som ofta ser möjligheterna och ibland behöver lite stöd att realisera dessa, ska du veta att vi aktivt jobbar med individuell utveckling och förutom lokala uppdrag har vi kortare och mellanlånga uppdrag inom de flesta teknikområden och över hela landet.

Att du är förtrogen med svenska i både tal och skrift är en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb. Har du dessutom kunskaper i andra språk, så är det en styrka.

Tillsammans kan vi bara bli ännu starkare, mer kompetenta och demonstrera en ny standard avseende mångfald inom teknikyrken.

Ytterligare information

Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer och vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer lära av dig.

Här finns goda utvecklingsmöjligheter hos en nytänkande arbetsgivare med lång erfarenhet. Tillsammans skapar vi en arbetsplats där det finns utrymme för teknikutveckling och sociala aktiviteter.

Urvalet sker löpande, så ansök redan idag!

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Integritetspolicy