Financieel Medewerker

 • Zwolle, Netherlands
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

We willen de #1 worden in hoofden en harten van gezinnen in Nederland.

Dat is onze visie. Onze missie is om het leven van gezinnen in Nederland mooier én makkelijker te maken.

Onze klanten vertellen ons dat geluk niet alleen in grote momenten zit, maar juist in de kleine dingen: een spontaan kussengevecht, een complimentje of een knuffel. Daarom bieden zij klanten elke dag ruimte voor verrassend mooie momenten. Dat is onze purpose. Zo willen wij het verschil maken.

Wij zijn van mening dat een goed financieel resultaat het gevolg is van het nemen van de juiste beslissingen. Als team zorgen we ervoor dat onze data en inzichten een goede besluitvorming mogelijk maken, zodat de bedrijfsdoelstellingen maximaal worden behaald.

Functieomschrijving

Ben jij een communicatieve medewerker accounting operations? Toon je eigenaarschap en kun je de kar trekken omtrent procesverbeteringen? Dan is dit de juiste baan voor jou! We willen niet dat je alleen op de cijfertjes let maar ook dat je verder kijkt als steeds een zelfde fout terug blijf komen. Hoe komt dat? Hoe kan ik het makkelijker maken etc.?

Waar je je hoofdzakelijk mee bezig houdt:

 • Je verwerkt de binnenkomende facturen (inscannen, controleren, verwerken en matchen.
 • Je streeft er naar om het aantal automatisch gematchte facturen te verhogen
 • Je verzorgt de uitgaande facturatie
 • Je communiceert dagelijks met leveranciers, crediteuren en collega’s
 • Je maakt analyses en rapportages

Functie-eisen

Uiteraard is het belangrijkste dat je je taken goed kan uitvoeren en dat we een persoonlijke klik hebben. Er zijn nog een aantal punten waardoor jij voor ons de ideale kandidaat bent

 • Je beschikt over een HBO opleiding, bedrijfseconomie is een pré
 • Je hebt recente ervaring in een soortgelijke functie in een grotere organisatie
 • Je hebt affiniteit met Excel en je past complexe excel-functies toe

We werken met Micrsoft Dynamics AX en Basware, ben je daar ook bekend mee? Super!

Aanvullende informatie

Entrepreneurial Ownership

Je vult je dag niet met activiteiten, maar je bepaalt jouw bijdrage op basis van impact. Eigenaarschap en ondernemerschap zijn belangrijke voorwaarden om met elkaar te winnen. Met jouw oog voor detail signaleer je afwijkingen en acteer je daar meteen op. Tegelijkertijd moet je standvastig kunnen zijn als dat nodig is: je staat immers wel voor de financiële kaders!

Alsof wehkamp jouw eigen bedrijf is, neem jij dus de LEAD. Met als gevolg: meer verantwoordelijkheid en een hele steile leercurve, ongeacht wat je nu al meebrengt.

Experience(d) to shape

Iedereen bij wehkamp heeft zijn of haar eigen discipline. In vele van onze disciplines blinken we inmiddels uit, door onze jarenlange ervaring in ecommerce. Als organisatie zijn we inmiddels een forse scale-up. We houden een start-up mentaliteit door te pionieren en  te blijven leren. Samen experimenteren we op grote schaal, en maken we samen het verschil voor de klant.

Mutual Growth

Samen blijven we voorop lopen, jij haalt het beste uit jezelf. In een digitale organisatie moet iedereen blijven leren, want de wereld om ons heen verandert razendsnel. Persoonlijke ontwikkeling heeft bij ons prioriteit en gaat hand in hand met het leveren van prestaties.

Groei is een journey, en leren doen we elke dag.

Real Connections

We geven om onze klanten en we geven om elkaar. Onze connectie is authentiek, gebaseerd op transparantie en vertrouwen. Het beste uit jezelf halen werkt het makkelijkst als je helemaal jezelf kunt en durft te zijn. Eigenlijk moet je het beleven om het te voelen. Nieuwsgierig? Reageer dan direct en maak kennis!

Additional information

In het sollicitatieproces is transparantie ook heel belangrijk. Je ontvangt na je sollicitatie direct een link naar een persoonlijke status pagina, waarin je je status van je sollicitatie en alle communicatie terug kan vinden.

Wat gebeurt er na je sollicitatie?

Het proces voor deze vacature ziet het proces er als volgt uit:

 1. Sluiten jouw verwachtingen en onze wensen op elkaar aan? Dan nodigen we je uit voor een eerste video-interview
 2. Wanneer jij en wij enthousiast zijn plannen we een uitgebreide kennismaking met je in.
 3. Na deze kennismaking hoor je zo snel mogelijk van ons of we je als onze collega zien. In dat geval doen we je een aanbod. Wanneer dat niet zo is, dan krijg je uiteraard goede feedback van ons waar je wat mee kan.

Heb je vragen? App of bel Sander Westenberg (Corporate Recruiter) via 0648508600. 

Wehkamp aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediair/ uitzendbureaus of andere derden voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerkers van Wehkamp zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van onze HR Afdeling, worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval van een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.  

Privacybeleid