Afstudeerstage Machinelearning

  • Zwolle, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

We willen de #1 worden in hoofden en harten van gezinnen in Nederland. Dat is onze visie. Onze missie is om het leven van gezinnen in Nederland mooier én makkelijker te maken. Onze klanten vertellen ons dat geluk niet alleen in grote momenten zit, maar juist in de kleine dingen: een spontaan kussengevecht, een complimentje of een knuffel. Daarom bieden wij klanten elke dag ruimte voor verrassend mooie momenten. Dat is onze purpose. Zo willen wij het verschil maken.


Enabling new customer promises the most effective and efficient way. Dat is de North-star van Technology. We hebben de focusop hoe we de organisatie en teams op de meest effectieve en efficiënte manier kunnen activeren en ondersteunen. Een e-commerceorganisatie is een ecosysteem: we maken beloftes aan onze klanten en we moeten die beloftes nakomen. Dat doen we samen.

Functieomschrijving

Lacent regelt de financiele afhandeling van alle bestellingen die worden gedaan bij wehkamp. Kortingen en speciale acties worden verrekend en de klant kan kiezen of er betaald wordt met iDEAL, creditcard, achteraf (na ontvangst van het pakketje) of in meerdere termijnen met een krediet. Hierbij worden klanten direct beoordeeld op kredietwaardigheid en wordt de kans op fraude ingeschat. Dat doen we volautomatisch, aan de hand van data en risicomodellen.

Kijk achter de schermen in de wereld van online retail en E-commerce. Tijdens je stage of afstudeeropdracht doe je bij ons natuurlijk veel ervaring op, maar je gaat ook echt bijdragen aan het succes van wehkamp. Samen bouwen we aan de toekomst van E-commerce én van jouw carrière!  Learn. Laugh. Lead.

Op het gebied van fraude vindt er binnen de organisatie momenteel een transitie plaats naar het gebruik van machine learning / deep learning, waarbij de technische architectuur wordt toegespitst op het real time beoordelen van bestellingen. Om de volgende stap te maken op dit gebied zijn wij opzoek naar een afstudeerder die ons verder kan helpen bij ontwikkeling van deze architectuur en inzetbaarheid van deze technieken.

Wat ga je doen?
Gedurende je afstuderen zal je onderdeel zijn van de Risk afdeling binnen Lacent. In eerste instantie zul je je focussen op het ontwikkelen van een concreet theoretisch kader met een focus op de inzetbaarheid / geschiktheid van machine learning / deep learning algoritmes op het gebied van fraude. Vanuit dit theoretisch kader zal je verder werken aan de implementatie van deze modellen. Hierbij zal je volledig worden ondersteund door onze analisten en data engineers.

Functie-eisen

We zoeken een stagiaire die studeert aan een relevante HBO/WO opleiding, bij voorkeur richting ICT. Je beschikt over de volgende competenties: analytisch, resultaatgerichtheid, initiatief & creativiteit, sensitiviteit, klantgericht ingesteld, ondernemerschap, communicatief vaardig,  plannen & organiseren en besluitvaardigheid. Je hebt een winnaarsmentaliteit en gaat voor het beste resultaat.

Behalve een goede stagevergoeding, bieden we je een omgeving waarin je jezelf maximaal kan ontwikkelen, maar waarin ook absoluut ruimte is voor plezier. Je krijgt de ruimte om jouw hoofdstuk bij wehkamp tot een succes te maken.

Entrepreneurial Ownership
Je vult je dag niet met activiteiten, maar je bepaalt jouw bijdrage op basis van impact. Eigenaarschap en ondernemerschap zijn belangrijke voorwaarden om met elkaar te winnen. 

In jouw stage neem jij daarom de LEAD, maar je staat er natuurlijk niet alleen voor. Zo zorgen we samen voor een hele steile leercurve. 

Experience(d) to shape
Iedereen bij wehkamp heeft zijn of haar eigen discipline. In vele van onze disciplines blinken we inmiddels uit, door onze jarenlange ervaring in ecommerce. Als organisatie zijn we inmiddels een forse scale-up. We houden een start-up mentaliteit door te pionieren en  te blijven leren. Samen experimenteren we op grote schaal, en maken we samen het verschil voor de klant. 

Mutual Growth
Samen blijven we voorop lopen, jij haalt het beste uit jezelf. In een digitale organisatie moet iedereen blijven leren, want de wereld om ons heen verandert razendsnel. Persoonlijke ontwikkeling heeft bij ons prioriteit en gaat hand in hand met het leveren van prestaties.

Groei is een journey, en leren doen we elke dag. 

Real Connections
We geven om onze klanten en we geven om elkaar. Onze connectie is authentiek, gebaseerd op transparantie en vertrouwen. Het beste uit jezelf halen werkt het makkelijkst als je helemaal jezelf kunt en durft te zijn. Eigenlijk moet je het beleven om het te voelen. Nieuwsgierig? Reageer dan direct en maak kennis!

Aanvullende informatie

In het sollicitatieproces is transparantie heel belangrijk. Je ontvangt na je sollicitatie direct een link naar een persoonlijke status pagina, waarin je je status van je sollicitatie en alle communicatie terug kan vinden. Het kan maximaal 3 weken duren voor je een reactie krijgt, omdat we je sollicitatie met verschillende teams beoordelen.

 Wat gebeurt er na je sollicitatie?

Voor deze stage vacature ziet het proces er als volgt uit:

  1. Sluiten jouw verwachtingen en onze wensen op elkaar aan? Dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Hierna hebben we een uitgebreid beeld van jou, en heb jij een goed beeld van de functie, verwachtingen en en de cultuur bij wehkamp.
  2. Daarna hoor je zo snel mogelijk van ons of we je als onze stagiaire zien. In dat geval stellen we het stagecontract voor je op. Wanneer dat niet zo is, dan krijg je uiteraard goede feedback van ons waar je wat mee kan.

Wil jij jouw talent met ons delen? Reageer dan direct en vul hieronder je sollicitatie in!

Heb je nog vragen over de functie, of wil je meer weten over wehkamp? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken op 038-4973306.

Privacybeleid