Product Owner Shopping Experience

 • Zwolle, Netherlands
 • Full-time

Company Description

We willen de #1 worden in hoofden en harten van gezinnen in Nederland. Dat is onze visie. Onze missie is om het leven van gezinnen in Nederland mooier én makkelijker te maken. Onze klanten vertellen ons dat geluk niet alleen in grote momenten zit, maar juist in de kleine dingen: een spontaan kussengevecht, een complimentje of een knuffel. Daarom bieden wij klanten elke dag ruimte voor verrassend mooie momenten. Dat is onze purpose. Zo willen wij het verschil maken.

Door gezinnen in Nederland echt goed te begrijpen kunnen we op basis daarvan de beste shopping ervaring bieden, dat is de north-star van Product. Een ervaring die het leven van gezinnen in Nederland mooier en makkelijker maakt. Het gaat niet meer om het kopen van producten alleen, het gaat om shoppen, rondneuzen en de ervaring hieromheen. Offline wordt online, en online is mobiel.

Product is verantwoordelijk voor de shop, website en app. Eigenlijk voor alles wat de klant kan zien en ervaart, exclusief het geboden assortiment en gevraagde prijs. Product is de schakel tussen de klant en de specialisten die aan de winkel bouwen. Ieder zijn expertise, ieder zijn kracht, samen één team.

Job Description

Wil jij de perfecte site voor de klant maken, met grote commerciële impact? En dat met één van de grootste en beste e-commerce sites van Nederland? Wil je graag in control zijn van “wat” er samen met je collega’s gebouwd wordt? Dan is deze rol je op het lijf geschreven!!

Als Product Owner Shopping Experience werk je samen met “jouw” scrum team aan het continue verbeteren van onze winkel. Je bent verantwoordelijk voor de functionele roadmap, werkt samen met enkele andere product-owners en andere collega’s binnen onze commerciële afdelingen aan onze winkel-site visie en rapporteert aan de manager e-commerce. Je bent succesvol als de klanten tonen (middels data; oa conversie & NPS) dat ze blij zijn met de site en je (samen) de site commercieel kan laten groeien.

In de praktijk onderhoud je met de stakeholders de backlog, vertaalt deze binnen onze (e-commerce) visie naar user stories & epics en implementeert deze samen met scrum teams & non scrum collega’s in onze omgeving. Je acteert namens de “business” kant van onze organisatie, je definieert “wat” we willen fungerend als spin in het web, met gedegen kennis van e-commerce tactics & functionaliteiten.

Keywords: Spin in het web, met gedegen kennis van e-commerce tactics & functionaliteiten. Goed stakeholdermanagement, Scrum, CEX/UX, design, (web) analytics, (business) analyse.

Qualifications

Wie ben jij? Je denkt altijd als eerste aan de klant

Verwachtingen

 • Je hebt een afgeronde Bachelor en/of Master.
 • Je bent/leeft “online”.
 • Drie tot vijf jaar ervaring in een vergelijkbare rol en werkomgeving, of aan bureauzijde of bij een e-commerce partij; binnen “agile product management”.
 • Je bent ambitieus, slim en gedreven. Schuwt niet je handen uit de mouwen te steken om iets gedaan te krijgen.
 • Je snapt zowel de commerciële als technische aspecten van onze business en je snapt retail.
 • Je denkt klantgericht, in UX en online consumentengedrag.
 • Het gecertificeerd zijn als product owner is meer dan een pre en Scrum zit in je genen.
 • Je snapt dat communicatie meer dan belangrijk is voor het samenwerken met je collega’s.
 • Naast goed stakeholder-manager ben je ook een goede teamplayer.
   

Entrepreneurial Ownership

Je vult je dag niet met activiteiten, maar je bepaalt jouw bijdrage op basis van impact. Eigenaarschap en ondernemerschap zijn belangrijke voorwaarden om met elkaar te winnen.  Alsof wehkamp jouw eigen bedrijf is, neem jij de lead. Met als gevolg: meer verantwoordelijkheid en een hele steile leercurve, ongeacht wat je nu al meebrengt.

Experience(d) to shape

Iedereen bij wehkamp heeft zijn of haar eigen discipline. In vele van onze disciplines blinken we inmiddels uit, door onze jarenlange ervaring in ecommerce. Als organisatie zijn we inmiddels een forse scale-up. We houden een start-up mentaliteit door te pionieren en te blijven leren. Samen experimenteren we op grote schaal en maken we samen het verschil voor de klant.

Mutual Growth

Samen blijven we voorop lopen, jij haalt het beste uit jezelf. In een digitale organisatie moet iedereen blijven leren, want de wereld om ons heen verandert razendsnel. Persoonlijke ontwikkeling heeft bij ons prioriteit en gaat hand in hand met het leveren van prestaties. Groei is een journey en leren doen we elke dag.

Real Connections

We geven om onze klanten en we geven om elkaar. Onze connectie is authentiek, gebaseerd op transparantie en vertrouwen. Het beste uit jezelf halen werkt het makkelijkst als je helemaal jezelf kunt en durft te zijn. Eigenlijk moet je het beleven om het te voelen. Nieuwsgierig? Reageer dan direct en maak kennis!

Additional Information

In het sollicitatieproces is transparantie ook heel belangrijk. Je ontvangt na je sollicitatie direct een link naar een persoonlijke statuspagina, waarin je je status van je sollicitatie en alle communicatie terug kan vinden.

 

Wat gebeurt er na je sollicitatie?

Voor deze vacature ziet het proces er als volgt uit:

1. Sluiten jouw verwachtingen en onze wensen op elkaar aan? Dan nodigen we je uit voor een eerste video-interview.

2. Wanneer jij en wij enthousiast zijn plannen we een uitgebreide kennismaking met je in.

3. Zijn we positief? Dan gaan we een trede dieper! Afhankelijk van de uitkomst van de uitgebreide kennismaking plannen we gesprekken en/of een case in. Hiervoor reserveren we een dagdeel. Hierna hebben we een uitgebreid beeld van jou, en heb jij een goed beeld van de functie, verwachtingen en en de cultuur bij wehkamp.

4. Na dit dagdeel hoor je zo snel mogelijk van ons of we je als onze collega zien. In dat geval doen we je een aanbod. Wanneer dat niet zo is, dan krijg je uiteraard goede feedback van ons waar je wat mee kan.

Ben je geïnteresseerd in deze functie ? Reageer dan direct zodat we contact met je op kunnen nemen!

Heb je nog vragen over de functie, of wil je meer weten over wehkamp? Neem dan contact op met Tony de Graaf via 06-43036136 of whatsapp hem.

Privacy Policy