Junior Product Owner

 • Zwolle, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

We willen de #1 worden in hoofden en harten van gezinnen in Nederland. Dat is onze visie. Onze missie is om het leven van gezinnen in Nederland mooier én makkelijker te maken. Onze klanten vertellen ons dat geluk niet alleen in grote momenten zit, maar juist in de kleine dingen: een spontaan kussengevecht, een complimentje of een knuffel. Daarom bieden wij klanten elke dag ruimte voor verrassend mooie momenten. Dat is onze purpose. Zo willen wij het verschil maken.

Door gezinnen in Nederland echt goed te begrijpen kunnen we op basis daarvan de beste shopping ervaring bieden, dat is de north-star van Product. Een ervaring die het leven van gezinnen in Nederland mooier en makkelijker maakt. Het gaat niet meer om het kopen van producten alleen, het gaat om shoppen, rondneuzen en de ervaring hieromheen. Offline wordt online, en online is mobiel.

Product is verantwoordelijk voor de shop, website en app. Eigenlijk voor alles wat de klant kan zien en ervaart, exclusief het geboden assortiment en gevraagde prijs. Product is de schakel tussen de klant en de specialisten die aan de winkel bouwen. Ieder zijn expertise, ieder zijn kracht, samen één team.

Functieomschrijving

Als Junior Product Owner werk je elke dag met je productteam om de complete winkelervaring van onze klanten te verbeteren. Ben jij analytisch, maar hou jij ook van 'getting things done'? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou en zijn wij op zoek naar jou!

Je bent onderdeel van een team dat verantwoordelijk is voor het verbeteren van een onderdeel van de winkel (bijv., core shopping, check-out of self-service). Je werkt hierbij samen met de Product Owner, Interaction Designer en Visual Designer om de beste klantervaring voor online winkelen te creëren. Daarnaast betrek je experts met relevante expertise om samen de beste oplossingen te vinden (bijv., conversiespecialisten, persuasive copy writers, site merchandisers, online marketeers, enz.).

Verbeteren doen we op basis van data, de beste inzichten, iteratief in kleine stapjes, veel testen en met welke middelen dan ook. Dit kan betekenen dat je met een Shopping Experience scrum team verbeteringen ontwikkelt, maar het kunnen ook andere verbeteringen zijn zoals de uitleg naar onze klanten, andere tooling, of een meer intuïtief design.

Dit betekent dat je:

 • De Product Owner helpt om de productvisie te bepalen en te realiseren;
 • Analyseert hoe het product door onze klanten wordt gebruikt aan de hand van data, usability- en a/b testing en de resultaten verder meet (Google Analytics en andere analytische tools zijn jouw goede vrienden);
 • Met de Product Owner, Interaction Designer, Visual Designer bepaalt op welke manier we ideeën kunnen testen, in een prototype kunnen ontwikkelen en uiteindelijk definitief implementeren (en welke niet);
 • Analyseert of een idee inderdaad voldoende waarde heeft om op de backlog van het team te worden geplaatst en welke plek hij daar krijgt;
 • Nauw samenwerkt met de Product Owner om de totale scope van het development team vast te stellen. Hierbij ben je continu scherp op de scope waar we wel en niet aan gaan werken;
 • Samenwerkt met de business en development teams om impact te realiseren;
 • Grote ideeën hebt, maar ook weet hoe je met kleine aanpassingen impact kan hebben;
 • In staat bent om zaken voor elkaar te krijgen!
 • Mooie nieuwe dingen demonstreert; je collega’s weet mee te nemen in je visie en enthousiasme en je doet er alles aan om successen te realiseren.
 • Elke dag beter wordt in wat je doet. En wij helpen jou om elke dag te leren!

Functie-eisen

We zoeken een high performing, maar vooral een bright persoon. We kunnen ons voorstellen dat je nu een baan hebt als informatie analist, business analist, e-commerce specialist of je bent bijvoorbeeld net gestart als product owner. In deze functie zullen je persoonlijke skills zwaarder wegen dan het aantal jaren werkervaring. Wat we in elk geval verwachten:

 • Je hebt een passie voor alles wat digitaal en e-commerce is en je leeft voor klanten.
 • Je beschikt over excellente analytische skills én problem solving skills.
 • Je kan strategisch denken, maar ook de details die ertoe doen kan je heel goed uitwerken.
 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding of WO opleiding en spreekt goed Engels.
 • Je beschikt over sterke communicatieve skills.
 • Je leert snel.

Entrepreneurial Ownership

Je vult je dag niet met activiteiten, maar je bepaalt jouw bijdrage op basis van impact. Eigenaarschap en ondernemerschap zijn belangrijke voorwaarden om met elkaar te winnen.  Alsof wehkamp jouw eigen bedrijf is, neem jij de lead. Met als gevolg: meer verantwoordelijkheid en een hele steile leercurve, ongeacht wat je nu al meebrengt.

Experience(d) to shape

Iedereen bij wehkamp heeft zijn of haar eigen discipline. In vele van onze disciplines blinken we inmiddels uit, door onze jarenlange ervaring in e-commerce. Als organisatie zijn we inmiddels een forse scale-up. We houden een start-up mentaliteit door te pionieren en  te blijven leren. Samen experimenteren we op grote schaal en maken we samen het verschil voor de klant.

Mutual Growth

Samen blijven we voorop lopen, jij haalt het beste uit jezelf. In een digitale organisatie moet iedereen blijven leren, want de wereld om ons heen verandert razendsnel. Persoonlijke ontwikkeling heeft bij ons prioriteit en gaat hand in hand met het leveren van prestaties. Groei is een journey en leren doen we elke dag.

Real Connections

We geven om onze klanten en we geven om elkaar. Onze connectie is authentiek, gebaseerd op transparantie en vertrouwen. Het beste uit jezelf halen werkt het makkelijkst als je helemaal jezelf kunt en durft te zijn. Eigenlijk moet je het beleven om het te voelen. Nieuwsgierig? Reageer dan direct en maak kennis!

Extra informatie

In het sollicitatieproces is transparantie ook heel belangrijk. Je ontvangt na je sollicitatie direct een link naar een persoonlijke statuspagina, waarin je je status van je sollicitatie en alle communicatie terug kan vinden.

Wat gebeurt er na je sollicitatie?

Voor deze vacature ziet het proces er als volgt uit:

1. Sluiten jouw verwachtingen en onze wensen op elkaar aan? Dan nodigen we je uit voor een eerste video-interview.

2. Wanneer jij en wij enthousiast zijn plannen we een uitgebreide kennismaking met je in.

3. Zijn we positief? Dan gaan we een trede dieper! Afhankelijk van de uitkomst van de uitgebreide kennismaking plannen we gesprekken en/of een case in. Hiervoor reserveren we een dagdeel. Hierna hebben we een uitgebreid beeld van jou en heb jij een goed beeld van de functie, verwachtingen en en de cultuur bij wehkamp.

4. Na dit dagdeel hoor je zo snel mogelijk van ons of we je als onze collega zien. In dat geval doen we je een aanbod. Wanneer dat niet zo is, dan krijg je uiteraard goede feedback van ons waar je wat mee kan.

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie ? Reageer dan direct zodat we contact met je op kunnen nemen!

Heb je nog vragen over de functie, of wil je meer weten over wehkamp? Neem dan contact op met Hayke Tjemmes via 06-40794583 of whatsapp hem.

Privacybeleid