Procurement Officer

 • Zwolle, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

We willen de #1 worden in hoofden en harten van gezinnen in Nederland.

Dat is onze visie. Onze missie is om het leven van gezinnen in Nederland mooier én makkelijker te maken.

Onze klanten vertellen ons dat geluk niet alleen in grote momenten zit, maar juist in de kleine dingen: een spontaan kussengevecht, een complimentje of een knuffel. Daarom bieden zij klanten elke dag ruimte voor verrassend mooie momenten. Dat is onze purpose. Zo willen wij het verschil maken.

Voor operations is onze North Star: 'Doing it first time right'. Dat is voor ons en onze klanten essentieel. Als een klant iets bestelt moeten ze ons blindelings kunnen vertrouwen. En als we het de eerste keer meteen goed doen dan zijn we ook nog eens heel efficiënt, zodat we gecontroleerd heel hard kunnen groeien, en winstgevend. Zo zijn we in staat om te blijven investeren in onze groei. Want we willen gezinnen ook in de toekomst een geweldige klantervaring kunnen blijven bieden als bedrijf.

Waar wij in geloven: shop, source and deliver anywhere. De klant heeft de beste service ervaring, wij maken het mogelijk en schaalbaar.

Functieomschrijving

Binnen de afdeling van Procurement is ons doel om het Center of Excellence te zijn voor alle inkoop gerelateerde processen en samen met leveranciers en interne afdelingen pro-actief te werken aan ‘Profitable Growth’ voor Wehkamp. Daarmee bedoelen we: altijd streven naar kostenefficiëntie met leveranciers, maar ook zo efficiënt mogelijk samenwerken met collega’s.

Als Procurement Officer ben je medeverantwoordelijk voor implementeren van deze Procurement roadmap en samen onze ambitie waar te maken. Voor deze rol zoeken wij een pionier die alle bijbehorende processen mee gaat helpen opbouwen en neerzetten.

Contractbeheer, analyse & reporting zijn de kern van je dagelijkse werkzaamheden. Een aantal van deze onderdelen is al ingevuld, maar er is ook veel dat nog moet worden verbeterd, bedacht en ontworpen. Hiervoor verwachten wij veel van jouw pro-activiteit en creativiteit als Procurement Officer. Je denkt de rapportages en processen niet alleen uit (conceptueel), maar bent ook nauw betrokken bij de implementatie, test en evaluatie, uiteraard in nauwe samenwerking met interne stakeholders.

Functie-eisen

 • Afgeronde HBO-opleiding
 • Meerdere jaren werkervaring in een inkoop/financieel support team en/of een shared service center;
 • Ervaring met het motiveren, direct of indirect, van teams en stakeholders;
 • Ervaring met (financiële) rapportage, sterk analytisch vermogen en overzicht houden;
 • Ervaring met en kennis van processen op het gebied van inkoop- en contractmanagement;
 • Zorg voor duidelijkheid over de strategie, missie en visie van Procurement
 • Begrijpt de bijdrage van Procurement aan de bedrijfsresultaten van Wehkamp.
 • Betrokken, teamgericht, eager om het verschil te maken;

Entrepreneurial Ownership

Je krijgt de ruimte om initiatief te nemen en te 'ownen'. We dagen je uit de lead te nemen in iets en zo bij te dragen aan ons gezamenlijk doel. Wees super nieuwsgierig, begin ermee en krijg er verantwoordelijkheid en eigenaarschap voor terug.

Experience(d) to shape

Experimenteer op grote schaal! Onze customer focus en digital mindset zorgt ervoor dat we pionieren met ongekende impact. We bouwen al jaren aan ervaringen en vormen eCommerce sinds het begin. Multi-disciplinair en data driven.

Mutual Growth

Als jij groeit, groeit wehkamp. Groeit wehkamp, dan groei jij. Dat is de commitment die we met elkaar aan gaan. We hebben onze focus op persoonlijke ontwikkeling. Door doorlopend te onderzoeken, te leren, plezier te maken en te winnen. Zo groeien we elke dag!

Real Connections

Je bent verbonden met je collega's. We werken vanuit transparantie en vertrouwen, want we moeten het samen doen. Echte connecties. Eigenlijk moet je dit beleven om het te voelen. Nieuwsgierig? Reageer dan direct en maak kennis!

Extra informatie

In het sollicitatieproces is transparantie ook heel belangrijk. Je ontvangt na je sollicitatie direct een link naar een persoonlijke status pagina, waarin je je status van je sollicitatie en alle communicatie terug kan vinden.

Wat gebeurt er na je sollicitatie?

Voor de Procurement Officer vacature ziet het proces er als volgt uit:

 1. Sluiten jouw verwachtingen en onze wensen op elkaar aan? Dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek met de Procurement Manager en Recruiter.
   
 2. Zijn we positief na dit eerste gesprek? Dan gaan we een trede dieper en nodigen we je uit voor een tweede interview met het team. Hierna hebben we een uitgebreid beeld van jou, en heb jij een goed beeld van de functie, verwachtingen en en de cultuur bij wehkamp.
   
 3. Hierna hoor je zo snel mogelijk van ons of we je als onze collega zien. In dat geval doen we je een aanbod. Wanneer dat niet zo is, dan krijg je uiteraard goede feedback van ons waar je wat mee kan.

Ben je geïnteresseerd in deze functie ? Reageer dan direct zodat we contact met je op kunnen nemen!

Heb je nog vragen over de functie, of wil je meer weten over wehkamp? Neem dan contact op met Karim Gharsallah via 038-4973306 of bel/sms/whatsapp hem op 06-15500064.

Privacybeleid