Tech Recruiter

 • Zwolle, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

We willen de #1 worden in hoofden en harten van gezinnen in Nederland. Dat is onze visie. Onze missie is om het leven van gezinnen in Nederland mooier én makkelijker te maken. Onze klanten vertellen ons dat geluk niet alleen in grote momenten zit, maar juist in de kleine dingen: een spontaan kussengevecht, een complimentje of een knuffel. Daarom bieden wij klanten elke dag ruimte voor verrassend mooie momenten. Dat is onze purpose. Zo willen wij het verschil maken.

Vanuit Transformation & People creëren wij samen een omgeving binnen wehkamp waarin we met elkaar voorop blijven lopen in de e-commerce markt en waarbij iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Daar hoort een transformatie, strategie, organisatie & cultuur bij waar iedereen elke dag leert, plezier heeft in zijn of haar werk en waar we leaden. We dagen iedereen uit om een winnende learning mindset te hebben, en altijd te streven naar meer impact en meer leren.

Als team doen we het goed als we het leven van onze LEADs en collega’s mooier en makkelijker maken en hen de uitdagingen en kansen bieden om het verschil te maken voor onze organisatie en voor elkaar.

Functieomschrijving

Ben je 'in' voor een grote uitdaging? We gaan het aantal Technology 'hires' het komende jaar fors verhogen en daarvoor zijn we op zoek naar uitbreiding. Jij gaat meehelpen met het vinden van Digital People met de juiste mindset: Developers en Engineers die gek zijn op hun vak en die wehkamp én zichzelf verder willen brengen. Jij vindt en bindt het talent dat past bij de principes van wehkamp.

Jij bent een 'Techie'. Je bent thuis in onze technology stack en je spreekt de taal van engineers en developers. Je snapt wat hen drijft en hoe wehkamp hierin ongekende kansen kan bieden. Je bent méér dan thuis in LinkedIN en andere social media (zoals Stack, GitHub) en gebruikt alle andere mogelijkheden die voorhanden zijn om de juiste mensen te vinden voor onze vacatures. Je bent verantwoordelijk voor de hele recruitment-cycle.

Deze job wordt het komend jaar ambitieus en leerzaam. Wat er daarna gaat gebeuren kunnen we nu niet overzien. Daarom beginnen we met een jaarcontract. 

Functie-eisen

We willen snel beginnen! Daarom zoeken we een Tech recruiter die snel op stoom kan zijn. Jaren werkervaring is hierbij minder relevant dan de juiste werkervaring en vooral mindset.

 • Boolean search, talentpooling, LinkedIN… je kent het allemaal. En je hebt heldere ideeën over hoe je deze en andere middelen kunt inzetten om nog meer leverage te creëren.
 • Je bent bekend met onze technology stack (check ook even onze huidige Technology-vacatures!) en snapt hoeveel wehkamp voor Tech talent kan betekenen;
 • Je hebt bewezen een community builder te zijn. Je begrijpt de toekomstige talentbehoefte van wehkamp en bouwt daarop een netwerk van betrokken professionals.
 • Je bent resultaatgedreven, denkt groot en begint klein: je rekent vanuit een doel de te nemen stappen terug en gaat stap voor stap op je doel af. Executiekracht en finishing power!
 • Jij ownt het proces. Neemt HR Businesspartners, hiring managers en andere stakeholders mee. Je werkt samen. Op basis van draagvlak creëer je tractie.
 • Je hebt een digital mindset.

Meer weten over wehkamp Technology? Check de blogs van onze developers --> https://medium.com/wehkamp-techblog

Entrepreneurial Ownership
Je krijgt de ruimte om initiatief te nemen en te 'ownen'. We dagen je uit de lead te nemen: Neem je hiring teams aan de hand en gebruik jouw én hun expertise om geweldige hires te maken. Zo draag je bij aan ons gezamenlijk doel. Wees super nieuwsgierig, begin ermee en krijg er verantwoordelijkheid en eigenaarschap voor terug.

Experience(d) to shape
Experimenteer op grote schaal! Onze customer focus en digital mindset zorgt ervoor dat we pionieren met ongekende impact. Maak daarvan gebruik en help mee om een ongekende Tech recruitment-experience neer te zetten! We bouwen al jaren aan ervaringen en vormen eCommerce sinds het begin. Multi-disciplinair en data driven.

Mutual Growth
Als jij groeit, groeit wehkamp. Groeit wehkamp, dan groei jij. Dat is de commitment die we met elkaar aan gaan. We hebben onze focus op persoonlijke ontwikkeling. Door doorlopend te onderzoeken, te leren, plezier te maken en te winnen. Zo groeien we elke dag!

Real Connections
Je bent verbonden met je collega's. We werken vanuit transparantie en vertrouwen, want we moeten het samen doen. Echte connecties. Eigenlijk moet je dit beleven om het te voelen. Nieuwsgierig? Reageer dan direct en maak kennis!

Extra informatie

In het sollicitatieproces is transparantie ook heel belangrijk. Je ontvangt na je sollicitatie direct een link naar een persoonlijke status pagina, waarin je je status van je sollicitatie en alle communicatie terug kan vinden.

Wat gebeurt er na je sollicitatie?

Voor deze vacature ziet het proces er als volgt uit:

 1. Sluiten jouw verwachtingen en onze wensen op elkaar aan? Dan nodigen we je uit voor een eerste video-interview of call.
 2. Wanneer jij en wij enthousiast zijn plannen we een uitgebreide kennismaking met je in, waarbij je meerdere leden van het recruitment team en HR team spreekt.
 3. Na dit gesprek hoor je zo snel mogelijk van ons of we je als onze collega zien. In dat geval doen we je een aanbod. Wanneer dat niet zo is, dan krijg je uiteraard goede feedback van ons waar je wat mee kan.
Privacybeleid