Lead Cadeaukaarten

 • Zwolle, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

We willen de #1 worden in hoofden en harten van gezinnen in Nederland. Dat is onze visie. Onze missie is om het leven van gezinnen in Nederland mooier én makkelijker te maken. Onze klanten vertellen ons dat geluk niet alleen in grote momenten zit, maar juist in de kleine dingen: een spontaan kussengevecht, een complimentje of een knuffel. Daarom bieden wij klanten elke dag ruimte voor verrassend mooie momenten. Dat is onze purpose. Zo willen wij het verschil maken.

Het nieuw op te zetten team cadeaukaarten gaat de cadeaukaart van Wehkamp een nieuwe impuls geven. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een nieuwe cadeaukaart visie en strategie. De cadeaukaart is een belangrijk instrument omdat het een middel is om nieuwe klanten bekend te maken met wehkamp en bestaande klanten nog loyaler te maken. Daarnaast is het natuurlijk vooral een heel leuk cadeautje om te geven en te krijgen!

De cadeaukaart wordt op dit moment verkocht in 3.000 winkels, aan zakelijke klanten en op onze eigen site. In al deze kanalen liggen grote kansen om groei te realiseren.

Functieomschrijving

Als lead Cadeaukaarten ben je verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de cadeaukaart strategie. Het doel hierbij is de wehkamp cadeaukaart uit te laten groeien tot de #1 cadeaukaart voor gezinnen.

Als Lead Cadeaukaarten ben je intern en extern het gezicht voor de cadeaukaarten. Je onderhoudt contact met de huidige partners zoals retailers en B2B accounts. Daarnaast ga je op zoek naar nieuwe partijen en kansen voor de wehkamp cadeaukaart en zorg je ervoor dat de cadeaukaart ook via ons eigen platform groeit en succesvol is. 

 • Je gaat van start op basis van een vers strategisch plan en ontwikkelt deze verder en past de strategie aan waar nodig
 • Jouw kracht ligt in commercie: zowel op marketing als sales vlak sta jij je mannetje
 • Het benaderen van nieuwe potentiële klanten en partners vind je een leuke uitdaging en je bent er goed in
 • Je analyseert en evalueert (interne en externe) data, bent op de hoogte van de marktontwikkelingen, trends en signaleert (intern en extern) consumentengedrag en de ontwikkelingen in de zakelijke markt
 • Je weet je insights door te vertalen in kansen voor Wehkamp en de Cadeaukaart
 • Je trackt de resultaten van je acties en de cadeaukaart, optimaliseert waar nodig en hebt eagerness om te verbeteren en het optimale resultaat te behalen
 • Je bouwt aan de toekomst van de Cadeaukaart alsof het je eigen onderneming is
 • De cadeaukaart raakt veel afdelingen binnen Wehkamp, je bent ook intern de ambassadeur van de cadeaukaart. Je werkt veel multidiciplinair met verschillende team binnen wehkamp
 • Je hebt veel vrijheid en benut die optimaal vanuit ambitie en ondernemerschap, je bent een echte zelfstarter

Uiteraard doe je dit met anderen. Je wordt ondersteund door een support medewerker. De Lead cadeaukaarten rapporteert direct aan de CCO.

Functie-eisen

Om de functie goed te kunnen vervullen heb je het volgende nodig:

 • Je bent een ondernemend talent (HBO of WO opgeleid) met een sterke sales, marketing en analytische vaardigheden, scherpte en met een voorliefde voor ondernemen en commerciële resultaten.
 • Je hebt ervaring in een commerciële rol. Ervaring met de cadeaukaart markt is uiteraard een sterke pre.
 • Je ziet kansen in de cadeaukaart markt en wilt het liefst goede ideeën snel in werking zetten, testen, analyseren, ervan leren om vervolgens weer te verbeteren.
 • Je bent een verbinder en communicatief ijzersterk, je weet zowel collega’s als (potentiële) partners mee te krijgen en zoekt samen met hen het optimale resultaat.
 • Je hebt een groot zelfstartend vermogen en werkt goed zelfstandig en samen in multidisciplinaire teams.
 • Je bent 4 of 5 dagen per week beschikbaar.

Entrepreneurial Ownership

Je vult je dag niet met activiteiten, maar je bepaalt jouw bijdrage op basis van impact. Eigenaarschap en ondernemerschap zijn belangrijke voorwaarden om met elkaar te winnen.  Alsof wehkamp jouw eigen bedrijf is, neem jij de LEAD. Met als gevolg: meer verantwoordelijkheid en een hele steile leercurve, ongeacht wat je nu al meebrengt.

Experience(d) to shape

Iedereen bij wehkamp heeft zijn of haar eigen discipline. In vele van onze disciplines blinken we inmiddels uit, door onze jarenlange ervaring in ecommerce. Als organisatie zijn we inmiddels een forse scale-up. We houden een start-up mentaliteit door te pionieren en  te blijven leren. Samen experimenteren we op grote schaal, en maken we samen het verschil voor de klant.

Mutual Growth

Samen blijven we voorop lopen, jij haalt het beste uit jezelf. In een digitale organisatie moet iedereen blijven leren, want de wereld om ons heen verandert razendsnel. Persoonlijke ontwikkeling heeft bij ons prioriteit en gaat hand in hand met het leveren van prestaties. Groei is een journey, en leren doen we elke dag.

Real Connections

We geven om onze klanten en we geven om elkaar. Onze connectie is authentiek, gebaseerd op transparantie en vertrouwen. Het beste uit jezelf halen werkt het makkelijkst als je helemaal jezelf kunt en durft te zijn. Eigenlijk moet je het beleven om het te voelen. Nieuwsgierig? Reageer dan direct en maak kennis!

Extra informatie

In het sollicitatieproces is transparantie ook heel belangrijk. Je ontvangt na je sollicitatie direct een link naar een persoonlijke statuspagina, waarin je je status van je sollicitatie en alle communicatie terug kan vinden.

Wat gebeurt er na je sollicitatie?

Voor deze vacature ziet het proces er als volgt uit:

1. Sluiten jouw verwachtingen en onze wensen op elkaar aan? Dan nodigen we je uit voor een eerste video-interview

2. Wanneer jij en wij enthousiast zijn plannen we een uitgebreide kennismaking met je in.

3. Zijn we positief? Dan gaan we een trede dieper! Afhankelijk van de uitkomst van de uitgebreide kennismaking plannen we gesprekken en een case in. Hiervoor reserveren we een dagdeel. Hierna hebben we een uitgebreid beeld van jou, en heb jij een goed beeld van de functie, verwachtingen en en de cultuur bij wehkamp.

4. Na dit dagdeel hoor je zo snel mogelijk van ons of we je als onze collega zien. In dat geval doen we je een aanbod. Wanneer dat niet zo is, dan krijg je uiteraard goede feedback van ons waar je wat mee kan.

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze functie en wil je jouw talent met ons delen, reageer dan direct. 

Heb je nog vragen over de functie, of wil je meer weten over wehkamp? Neem dan contact op met Tony de Graaf via 06-43036136 of whatsapp hem.

Privacybeleid