Recruiter

 • Zwolle, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

We willen de #1 worden in hoofden en harten van gezinnen in Nederland. Dat is onze visie. Onze missie is om het leven van gezinnen in Nederland mooier én makkelijker te maken. Onze klanten vertellen ons dat geluk niet alleen in grote momenten zit, maar juist in de kleine dingen: een spontaan kussengevecht, een complimentje of een knuffel. Daarom bieden wij klanten elke dag ruimte voor verrassend mooie momenten. Dat is onze purpose. Zo willen wij het verschil maken.

Vanuit Transformation & People creëren wij samen een omgeving binnen wehkamp waarin we met elkaar voorop blijven lopen in de e-commerce markt en waarbij iedereen het beste uit zichzelf kan halen.

Daar hoort een transformatie, strategie, organisatie & cultuur bij waar iedereen elke dag leert, plezier heeft in zijn of haar werk en waar we leaden. We dagen iedereen uit om een winnende learning mindset te hebben, en altijd te streven naar meer impact en meer leren.

Als team doen we het goed als we het leven van onze LEADs en collega’s mooier en makkelijker maken en hen de uitdagingen en kansen bieden om het verschil te maken voor onze organisatie en voor elkaar.

Functieomschrijving

Ben je 'in' voor een grote uitdaging? Komende periode willen wij blijven bouwen aan onze Wehkamp Employee Value Proposition en gaan wij de volgende stappen zetten richting onze north star ‘becoming a Talent Obsessed Organisation’.

Je gaat meehelpen met het vinden van Digital People met de juiste mindset die gek zijn op hun vak en die wehkamp én zichzelf verder willen brengen. Jij vindt en bindt het talent dat past bij de principes van wehkamp.

De focus zal met name zijn op functies binnen Product, Marketing, Category Management, en/of Operations. Uiteraard stemmen we dit af in overleg op basis van jouw kracht en ervaring.

Functie-eisen

We willen snel beginnen! Daarom zoeken we een recruiter die snel op stoom kan zijn. Jaren werkervaring is hierbij minder relevant dan de juiste werkervaring en vooral mindset.

 • Jij ownt het proces. Neemt HR Businesspartners, hiring managers en andere stakeholders mee. Je werkt samen en op basis van draagvlak creëer je tractie.
 • Je bent bekend binnen de digital markt en hebt hier een actief netwerk in.
 • Je hebt bewezen een community builder te zijn. Je bent in staat snel te begrijpen waar de toekomstige talent behoefte van wehkamp ligt en helpt hiring manager aan talent dat ons helpt onze doelen bereiken in plaats van onze problemen vandaag oplossen.
 • Je bent resultaatgedreven, denkt groot en begint klein: je rekent vanuit een doel de te nemen stappen terug en gaat stap voor stap op je doel af. Executiekracht en finishing power!
 • Boolean search, talentpooling, LinkedIN… je kent het allemaal. En je hebt heldere ideeën over hoe je deze en andere middelen kunt inzetten om nog meer leverage te creëren.
 • Je hebt een digital mindset.

Entrepreneurial Ownership

Je krijgt de ruimte om initiatief te nemen en te 'ownen'. We dagen je uit de lead te nemen: Neem je hiring teams aan de hand en gebruik jouw én hun expertise om geweldige hires te maken. Zo draag je bij aan ons gezamenlijk doel. Wees super nieuwsgierig, begin ermee en krijg er verantwoordelijkheid en eigenaarschap voor terug.

Experience(d) to shape

Experimenteer op grote schaal! Onze customer focus en digital mindset zorgt ervoor dat we pionieren met ongekende impact. Maak daarvan gebruik en help mee om een ongekende Tech recruitment-experience neer te zetten! We bouwen al jaren aan ervaringen en vormen eCommerce sinds het begin. Multi-disciplinair en data driven.

Mutual Growth

Als jij groeit, groeit wehkamp. Groeit wehkamp, dan groei jij. Dat is de commitment die we met elkaar aan gaan. We hebben onze focus op persoonlijke ontwikkeling. Door doorlopend te onderzoeken, te leren, plezier te maken en te winnen. Zo groeien we elke dag!

Real Connections

Je bent verbonden met je collega's. We werken vanuit transparantie en vertrouwen, want we moeten het samen doen. Echte connecties. Eigenlijk moet je dit beleven om het te voelen. Nieuwsgierig? Reageer dan direct en maak kennis!

Extra informatie

In het sollicitatieproces is transparantie ook heel belangrijk. Je ontvangt na je sollicitatie direct een link naar een persoonlijke status pagina, waarin je je status van je sollicitatie en alle communicatie terug kan vinden.

Wat gebeurt er na je sollicitatie?

Voor deze vacature ziet het proces er als volgt uit:

 1. Sluiten jouw verwachtingen en onze wensen op elkaar aan? Dan nodigen we je uit voor een eerste video-interview of call.
 2. Wanneer jij en wij enthousiast zijn plannen we een uitgebreide kennismaking met je in, waarbij je meerdere leden van het recruitment team en HR team spreekt.
 3. Na dit gesprek hoor je zo snel mogelijk van ons of we je als onze collega zien. In dat geval doen we je een aanbod. Wanneer dat niet zo is, dan krijg je uiteraard goede feedback van ons waar je wat mee kan.

Ben je geïnteresseerd in deze functie ? Reageer dan direct zodat we contact met je op kunnen nemen!

Heb je nog vragen over de functie, of wil je meer weten over wehkamp? Neem dan contact op met Karim Gharsallah via 038-4973306 of bel/sms/whatsapp hem op 06-15500064.

Privacybeleid