Campagne Manager

 • Zwolle, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

We willen de #1 worden in hoofden en harten van gezinnen in Nederland. Dat is onze visie. Onze missie is om het leven van gezinnen in Nederland mooier én makkelijker te maken. Onze klanten vertellen ons dat geluk niet alleen in grote momenten zit, maar juist in de kleine dingen: een spontaan kussengevecht, een complimentje of een knuffel. Daarom bieden wij klanten elke dag ruimte voor verrassend mooie momenten. Dat is onze purpose. Zo willen wij het verschil maken.

Brand Marketing is verantwoordelijk voor de top of mind positie bij klanten, klant acquisitie en engagement van én met klanten. We geloven dat de ervaring van een klant zijn of haar engagement met ons merk en ons als organisatie drijft. Hoe vaak we iemand terug zien hebben we dus grotendeels zelf in de hand, door de ervaring die we bieden. Loyaliteit is voor ons geen programma. Loyale klanten ontstaan doordat we goed begrijpen hoe we de klantervaring kunnen verbeteren en hier elke dag hard aan werken.

Dagelijks spelen we in op de wensen van de klant door onze Brand Marketing activiteiten op de juiste manier via de juiste kanalen te positioneren. Ons team zorgt voor marketing communictie activiteiten tijdens seizoensgebonden-, markt- en klant specifieke momenten. We zorgen voor targeted media strategieën, diverse communicatie strategieën binnen de verschillende categorieën, services en emotionele behoeftes van de klanten. We zijn relevant en zichtbaar voor de klant via zowel onze eigen campagne activiteiten als partnerships.  

Functieomschrijving

Brand Marketing is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de marketingstrategie van wehkamp, met als doel het merk verder te ontwikkelen en op de kaart te zetten, maar ook om consumenten direct te activeren en nieuwe consumenten aan te trekken.

Als Campagne Manager ga je vanaf dag één bij ons aan de slag met het tot leven brengen van de recent vernieuwde merkidentiteit en brand purpose van wehkamp, een enorme uitdaging.

 • Je analyseert en evalueert (interne) data, bent op de hoogte van de marktontwikkelingen en trends en signaleert (intern en extern) consumentengedrag.

 • Jouw kracht ligt bij het creëren van inzicht.

 • Je weet je insights door te vertalen in aantrekkelijke en effectieve campagnes met heldere doelstellingen die passen binnen de merk positionering.

 • Jouw campagnes zullen zichtbaar zijn in landelijke media. Daarnaast onderneem je ook creatieve initiatieven en partnerships, om gericht consumentengroepen te activeren.

 • Je trackt de resultaten van je campagnes, optimaliseert waar nodig en hebt eagerness om te verbeteren en het optimale resultaat te behalen.

 • Je bouwt aan de toekomst van wehkamp alsof het je eigen onderneming is.

Uiteraard doe je dit met anderen. In het Brand Marketing team werk je nauw samen. Verder werk je in multidisciplinaire teams met collega’s van Buying & Sales, Operations, Marketing Intelligence, Email Marketing, Product, Social en Beeld & Concept. De Campaign Manager rapporteert aan de Marketing & Communication Manager.

Functie-eisen

Het credo van de afdeling is: snel denken, creatief zijn, goed doen en snel leren. Om de functie goed te kunnen vervullen heb je het volgende nodig:

 • Marketing talent (WO opgeleid) met sterke analytische vaardigheden, scherpte en met een voorliefde voor out-of-the-box denken en creatieve flair.

 • Je ziet kansen en wilt het liefst goede ideeën snel in werking zetten, testen, analyseren, hiervan leren om vervolgens weer te verbeteren.

 • Je kracht ligt in het vertalen van data naar insights en de resultaten daadwerkelijk verbeteren wanneer je kansen ziet.

 • Je hebt een groot zelfstartend vermogen en werkt graag samen in multidisciplinaire teams.

Extra informatie

In het sollicitatieproces is transparantie ook heel belangrijk. Je ontvangt na je sollicitatie direct een link naar een persoonlijke statuspagina, waarin je je status van je sollicitatie en alle communicatie terug kan vinden.

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Tony de Graaf via 06-43036136 of whatsapp hem.

Privacybeleid