Senior Campagne Manager

  • Zwolle, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

We willen de #1 worden in hoofden en harten van gezinnen in Nederland. Dat is onze visie. Onze missie is om het leven van gezinnen in Nederland mooier én makkelijker te maken. Onze klanten vertellen ons dat geluk niet alleen in grote momenten zit, maar juist in de kleine dingen: een spontaan kussengevecht, een complimentje of een knuffel. Daarom bieden wij klanten elke dag ruimte voor verrassend mooie momenten. Dat is onze purpose. Zo willen wij het verschil maken.

Door gezinnen in Nederland echt goed te begrijpen kunnen we op basis daarvan de beste shopping ervaring bieden, dat is de north-star van Marketing. Een ervaring die het leven van gezinnen in Nederland mooier en makkelijker maakt. Het gaat niet meer om het kopen van producten alleen, het gaat om shoppen, rondneuzen en de ervaring hieromheen. Offline wordt online, en online is mobiel.

Marketing is verantwoordelijk voor de klant acquisitie en engagement van én met klanten. We geloven dat de ervaring van een klant zijn of haar engagement met ons merk en ons als organisatie drijft. Hoe vaak we iemand terug zien hebben we dus grotendeels zelf in de hand, door de ervaring die we bieden. Loyaliteit is voor ons geen programma. Loyale klanten ontstaan doordat we goed begrijpen hoe we de klantervaring kunnen verbeteren en hier elke dag hard aan werken. De geweldige ontwikkelingen op het gebied van machine learning geven ons ook de mogelijkheid om een volledige persoonlijke ervaring te maken voor onze klanten

Functieomschrijving

Als Senior Campagne Manager ga je vanaf dag één bij ons aan de slag met het tot leven brengen van de recent vernieuwde merkidentiteit en brand purpose van wehkamp bij onze doelgroep, een enorme uitdaging. Je bouwt aan de toekomst van wehkamp alsof het je eigen onderneming is.

Je analyseert en evalueert (interne) data, bent op de hoogte van de marktontwikkelingen en trends en signaleert (intern en extern) consumentengedrag. Jouw kracht ligt bij het creëren van inzicht. Dit inzicht vertaal je naar duidelijke proposities, voor alle gebeurtenissen die belangrijk zijn voor de (beginnende) gezinnen van Nederland. Op basis daarvan zorg je voor de ontwikkeling, planning en uitvoering van concepten en campganes die vrouwen echt raken. Je houdt het overzicht en zorgt voor consistentie en impact.

Uiteraard doe je dit met anderen. In het Marketing Brand team werk je nauw samen met meerdere (Senior) Campagne Managers. Verder werk je in multidisciplinaire teams met collega’s van Buying & Sales, Operations Marketing Intelligence, Email Marketing, Product, Social en Beeld & Concept. Daarnaast stuur je de activiteiten aan van externe partijen, zoals reclame- en mediabureaus. De Senior Campagne Manager rapporteert aan de Marketing Communication Manager.

Functie-eisen

Om succesvol te zijn als Senior Campagne Manager heb je een opleiding op WO niveau en een stevige basis in Brand Management en Activation. Als ervaren marketing en communicatie professional weet je als geen ander hoe je bij consumenten een boodschap overbrengt en een mindset verandert. Vanzelfsprekend beschik je over kennis van digital en offline media en het ontwikkelen van succesvolle multichannel campagnes. 

Jouw grote kracht als Senior Campagne Manager ligt in het vertalen van data naar insights en het kunnen begeleiden van inzichten naar een concept. Hiermee maak je daadwerkelijk verschil.

Je wordt sterk gedreven vanuit doelstellingen en dit komt volledig tot uiting in je manier van werken en denken. Je hebt ervaring met werken in een multidisciplinaire omgeving en komt daarin het beste tot resultaat. Tot slot beschik je over een goede dosis lef om vernieuwende ideeën aan te dragen en te testen.

Extra informatie

In het sollicitatieproces is transparantie ook heel belangrijk. Je ontvangt na je sollicitatie direct een link naar een persoonlijke statuspagina, waarin je je status van je sollicitatie en alle communicatie terug kan vinden.

Wat gebeurt er na je sollicitatie?

Voor deze vacature ziet het proces er als volgt uit:

1. Sluiten jouw verwachtingen en onze wensen op elkaar aan? Dan nodigen we je uit voor een eerste video-interview.

2. Wanneer jij en wij enthousiast zijn plannen we een uitgebreide kennismaking met je in.

3. Zijn we positief? Dan gaan we een trede dieper! Afhankelijk van de uitkomst van de uitgebreide kennismaking plannen we gesprekken en/of een case in. Hiervoor reserveren we een dagdeel. Hierna hebben we een uitgebreid beeld van jou en heb jij een goed beeld van de functie, verwachtingen en de cultuur bij wehkamp.

4. Na dit dagdeel hoor je zo snel mogelijk van ons of we je als onze collega zien. In dat geval doen we je een aanbod. Wanneer dat niet zo is, dan krijg je uiteraard goede feedback van ons waar je wat mee kan.

Privacybeleid