Junior SEA Specialist

 • Zwolle, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

We willen de #1 worden in hoofden en harten van gezinnen in Nederland. Dat is onze visie. Onze missie is om het leven van gezinnen in Nederland mooier én makkelijker te maken. Onze klanten vertellen ons dat geluk niet alleen in grote momenten zit, maar juist in de kleine dingen: een spontaan kussengevecht, een complimentje of een knuffel. Daarom bieden wij klanten elke dag ruimte voor verrassend mooie momenten. Dat is onze purpose. Zo willen wij het verschil maken.

Door gezinnen in Nederland echt goed te begrijpen kunnen we op basis daarvan de beste shopping ervaring bieden, dat is de north-star van Marketing. Een ervaring die het leven van gezinnen in Nederland mooier en makkelijker maakt. Het gaat niet meer om het kopen van producten alleen, het gaat om shoppen, rondneuzen en de ervaring hieromheen. Offline wordt online, en online is mobiel.

Marketing is verantwoordelijk voor de klant acquisitie en engagement van én met klanten. We geloven dat de ervaring van een klant zijn of haar engagement met ons merk en ons als organisatie drijft. Hoe vaak we iemand terug zien hebben we dus grotendeels zelf in de hand, door de ervaring die we bieden. Loyaliteit is voor ons geen programma. Loyale klanten ontstaan doordat we goed begrijpen hoe we de klantervaring kunnen verbeteren en hier elke dag hard aan werken. De geweldige ontwikkelingen op het gebied van machine learning geven ons ook de mogelijkheid om een volledige persoonlijke ervaring te maken voor onze klanten.

Functieomschrijving

Als Junior SEA (Search Engine Advertising) Specialist ben je, samen met je team, verantwoordelijk voor het aantrekken van relevante bezoekers via het adverteren binnen de zoekmachines Google en Bing. Je speelt mee op champions league-niveau en managed grote marketingbudgetten, hebt toegang tot veel data en de beste software. Doordat je omringt bent door de beste Online Marketeers van Nederland, leer je snel de fijne kneepjes van het vak. Dagelijks ben je bezig met het analyseren van data, het opzetten en evalueren van testen en het optimaliseren van onze campagnes. Doordat al onze campagnes volledig geautomatiseerd zijn werk je veel met data-feeds, leer je ‘reguliere expressies’ schrijven en knoop je veel data aan elkaar via Google Sheets. Ook schakel je regelmatig met onze contactpersonen bij Google en Bing. Via relevante externe evenementen houd je je kennis up-to-date maar ook leer je via het interne programma ‘Marketing Academy’ alles over veel uiteenlopende onderwerpen.

Wat verwachten wij van jou?
We zijn op zoek naar een leergierige collega die zich wil ontwikkelen tot een technisch en data-gedreven Online Marketeer. Iemand die onderzoekend is en geen uitdaging uit de weg gaat. Met jouw uitstekend analytisch vermogen, zorg je dat jij uit de grote hoeveelheid beschikbare data juist díe kansen weet te vinden die zorgen voor de groei in Paid Search.

In bullet points:

 • Je bent leergierig en wordt opgeleid om de beste Online Marketeer van Nederland te worden.
 • Je vindt het technische deel van Online Marketing leuk en schrikt niet van het lezen en schrijven van scripts.
 • Je analyseert de grote hoeveelheden data die je tot je beschikking hebt en gebruikt deze data om de juiste beslissingen te nemen.
 • Slecht presterende campagnes vallen je direct op en probeert nieuwe uit!
 • Je test continu (A/B) met verschillende advertenties, instellingen, doelgroepen en nieuwe bèta’s.
 • Je zorgt er samen met jouw team voor om wehkamp te laten groeien.

Het team
Je valt in het Online Marketing-team en werkt nauw samen met 20 specialisten aan de optimalisatie van al onze kanalen (waaronder SEA, SEO, e-mail, affiliates, tv, radio). Online Marketing wordt bedreven op champions league-niveau en successen worden regelmatig gevierd met een borrel.

Functie-eisen

Je neemt het volgende mee:

 • Hbo+ of academisch werk- en denkniveau.
 • Je bent fulltime beschikbaar.
 • Je hebt een aantoonbare passie voor online marketing.
 • Je bent een uitstekende teamplayer.
 • Je bent data gedreven, resultaatgericht en hebt een aantoonbaar sterk analytisch vermogen.
 • Je bent communicatief vaardig met uitstekende schriftelijke vaardigheden.

Wat zetten wij hier tegenover?

Entrepreneurial Ownership
Je krijgt de ruimte om initiatief te nemen en te 'ownen'. We dagen je uit de lead te nemen in het vertalen van de marketingstrategie naar het affiliate kanaal en zo bij te dragen aan ons gezamenlijk doel. Wees super nieuwsgierig, begin ermee en krijg er verantwoordelijkheid en eigenaarschap voor terug.

Experience(d) to shape
Experimenteer op grote schaal! Onze customer focus en digital mindset zorgt ervoor dat we pionieren met ongekende impact. We bouwen al jaren aan ervaringen en vormen eCommerce sinds het begin. Multi-disciplinair en data driven.

Mutual Growth
Als jij groeit, groeit wehkamp. Groeit wehkamp, dan groei jij. Dat is de commitment die we met elkaar aan gaan. We hebben onze focus op persoonlijke ontwikkeling. Door doorlopend te onderzoeken, te leren, plezier te maken en te winnen. Zo groeien we elke dag!

Real Connections
Je bent verbonden met je collega's. We werken vanuit transparantie en vertrouwen, want we moeten het samen doen. Echte connecties. Eigenlijk moet je dit beleven om het te voelen. Nieuwsgierig? Reageer dan direct en maak kennis!

Extra informatie

In het sollicitatieproces is transparantie ook heel belangrijk. Je ontvangt na je sollicitatie direct een link naar een persoonlijke statuspagina, waarin je je status van je sollicitatie en alle communicatie terug kan vinden.

Wat gebeurt er na je sollicitatie?

Voor deze vacature ziet het proces er als volgt uit:

1. Sluiten jouw verwachtingen en onze wensen op elkaar aan? Dan nodigen we je uit voor een eerste video-interview

2. Wanneer jij en wij enthousiast zijn plannen we een uitgebreide kennismaking met je in.

3. Zijn we positief? Dan gaan we een trede dieper! Afhankelijk van de uitkomst van de uitgebreide kennismaking plannen we gesprekken en/of een case in. Hiervoor reserveren we een dagdeel. Hierna hebben we een uitgebreid beeld van jou, en heb jij een goed beeld van de functie, verwachtingen en en de cultuur bij wehkamp.

4. Na dit dagdeel hoor je zo snel mogelijk van ons of we je als onze collega zien. In dat geval doen we je een aanbod. Wanneer dat niet zo is, dan krijg je uiteraard goede feedback van ons waar je wat mee kan.

Gaat jouw hart sneller kloppen van Online Marketing en Affiliate Marketing, reageer dan direct. 

Privacybeleid