Spontanansökan Lagermedarbetare DC JYSK Sverige

  • Vallgatan 10, 571 41 Nässjö, Sverige
  • Deltid

Företagsbeskrivning

JYSK är en internationell detaljhandelskedja som ägs av dess ursprungliga grundare, Lars Larsen, känd i hela Danmark som landets ledande affärsman. Vår första butik öppnade portarna 1979 och Idag omfattar JYSK-koncernen 3.001 butiker i 52 länder världen över. Koncernen Lars Larsen groups årliga omsättning är 4,77 miljarder euro, vi har nästan 35000 medarbetare och har en stadig och kontrollerad tillväxt. Ordet "JYSK" har alltid medvetet varit en del av företagsnamnet. På danska står JYSK för något eller – som i Lars Larsens fall – någon från Jylland, och ordet förknippas ofta med ödmjukhet, noggrannhet och ärlighet – tre ord som Lars Larsen själv alltid har värderat starkt. Läs mer om oss på https://jysk.se/om-jysk

Jobbeskrivning

JYSK Distributionscenter i Nässjö (DCN) är ett högteknologiskt lager med distribution till över 200 butiker och e-handelskunder i Sverige och Finland. Lagret består av tre höglager samt manuella områden med en total yta av ca 67 000 m2 och med plats för ca 170 000 pallplatser. Dessutom har vi idag externlager med en total yta av ca 35 000 m2. Hos oss möter du 21 kranrobotar som hantera lastbärare från 130 000 pallplatser i våra tre helautomatiserade hög lager, vi har ett kilometerlångt automatiserat conveyor- system genom enheten.

Jobbeskrivning

Du får arbeta i team med fantastiska kollegor som har kunden i fokus. I daglig drift plocka och packa varor till butik och e-handelskunder med hög kvalité.

Du är engagerad och

arbetar efter vårt motto SEAMLESS AND CLOSER TO THE CUSTOMER. Som anställd i JYSK är det en naturlig del av jobbet att leva efter JYSK Values Köpman, Kollega och Kåranda. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du får arbeta i en arbetsmiljö där vi sätter din säkerhet först.

Kravspecifikation

  • Vi förväntar oss att du gillar att arbeta i team och har kundfokus.
  • Gillar tempo och bidra till förbättringar
  • Truckkort
  • Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift
     

Ytterligare information
För att säkra framtida tillväxt, behöver vi de bästa medarbetarna. Ta tillvara på detta tillfälle att bli en del av JYSK. If you bring dedication, you will meet possibilities.

Kravspecifikation

Truckkort

Svenska önskvärt

Engelska ett krav

Ytterligare information

Detta är en temporär anställning - timanställning, du bokas dag till dag.

 

Videor att titta på

Integritetspolicy