JDE Masterclass op donderdag 16 mei 2019

  • Vleutensevaart, 3532 Utrecht, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Wat je bij ons doet heeft impact. JACOBS DOUWE EGBERTS is een internationale speler op het gebied van koffie en thee. In Nederland dragen ruim 2.100 collega’s bij aan het succes van toonaangevende merken zoals Douwe Egberts, Senseo, L’OR en Pickwick. Wat je hier doet, wordt opgemerkt en heeft impact. Dat zie je terug in onze organisatie, onze merken én in jouw eigen ontwikkeling. Benieuwd naar hoe jij impact kan maken? Ervaar het zelf en schrijf je in voor onze JDE Masterclass op 16 mei 2019.

Functieomschrijving

Wat kun je verwachten?

Tijdens de JDE Masterclass dompelen we je onder in de wereld van koffie en thee en maak je uitgebreid kennis met de mensen achter onze merken. Je gaat samen met een team aan de slag met een echte case van JACOBS DOUWE EGBERTS, waarbij je uiteraard de nodige professionele ondersteuning krijgt. Aan het eind van de dag krijg je de kans om jouw impact te laten zien, door de uitkomst aan het Management Team te presenteren. Natuurlijk zorgen we ook voor een rondleiding door de Koffiebranderij en diverse workshops.

Na deze dag hopen we natuurlijk dat je onze passie voor koffie en thee deelt. Mocht de klik wederzijds zijn, dan gaan we kijken of je bij ons concreet aan de slag kunt in bijvoorbeeld een stage of startpositie.

Functie-eisen

Wie zoeken we?

We hebben plaats voor 20 ambitieuze laatstejaars masterstudenten die er klaar voor zijn om impact te maken. Ben jij er één van? Belangrijk is dat je in staat bent kansen te vertalen naar realistische plannen en de ambitie hebt om ze waar te maken. Verder zoeken we teamplayers die initiatief tonen, creatief zijn en plannen helder uiteen kunnen zetten. We staan daarbij voor elke studierichting open, zolang je maar in het laatste jaar van je masterstudie zit.

Extra informatie

Herken je jezelf hierin? Schrijf je dan nu in. Je kunt je tot 8 april aanmelden met je CV en motivatiebrief. De telefonische voorselectie zal plaatsvinden tussen 15 april en 30 april. Een online capaciteitentest maakt ook onderdeel uit van de selectieprocedure.

Ervaringen van eerdere deelnemers

Charlie Zinken, Junior Brand Manager

‘’Bijna een jaar geleden schreef ik mij in voor de Masterclass. Ik meldde me aan ter oriëntatie, ik wilde graag eens weten hoe dat eraan toe ging in de FMCG-sector. Tijdens de Masterclass heb ik het bedrijf vanuit diverse perspectieven mogen aanschouwen en kreeg ik de kans om uitgebreid met verschillende collega’s te praten. Na wederzijdse positieve evaluatie mocht ik verder het sollicitatietraject in waar uitgebreid gekeken werd naar mijn kwaliteiten en wensen met als resultaat een uitdagende baan als Junior Brand Manager! Nu mag ik me dagelijks bezighouden met het versterken van het Douwe Egberts merk in de categorie Ice Coffee!’’

Cecile Kerstens, Assistant Field Sales

“Tijdens de Masterclass kreeg ik een idee van de cultuur binnen JDE en dat voelde goed! De dag geeft je daarnaast een goed beeld van de verschillende merken, afdelingen, werkzaamheden en je wordt ondergedompeld in de wereld van koffie en thee.

Na afloop van de Masterclass bleef ik in contact met JDE voor het vinden van een passende functie binnen het bedrijf. Zodoende ben ik gestart als Field Sales Assistant waarbij mijn team en ik dagelijks streven naar de beste executie voor onze producten in alle supermarkten in Nederland. Hiervoor werk ik samen met verschillende afdelingen zoals marketing en sales, maar ook met externe partners. Een diverse functie met korte en lange termijn visie, structurele en projectmatige werkzaamheden én interne en externe samenwerkingen, iets wat goed bij mij past!”

Privacybeleid