Brand- & Säkerhetsskydds koordinator

  • Heltid

Företagsbeskrivning

IKEA Industry Hultsfred AB
Har du en passion för att jobba med människor, säkerhet & teknik? Är du en person som drivs av att utvecklas och hela tiden lära dig mer? Får du energi av att jobba tillsammans med kollegor för att hitta bättre lösningar framåt? Är du en sann ambassadör för våra värderingar på IKEA. Om svaret är ja, fortsätt läsa, för det kan vara så att vi har en perfekt roll för just dig!

Jobbeskrivning

En dag i livet med oss!

Du kommer att ingå i avdelningen Arbetsmiljö- och Hållbarhet där arbetet i teamet utgår från MTO-perspektivet (samspelet människa – teknik – organisation).

I rollen som Brand- och Säkerhetsskyddskoordinator är ditt huvudfokus att skapa en trygg och säker arbetsplats för alla som vistas på vårt område. Dina arbetsuppgifter kommer bl a att bestå av att:

  • Utveckla, samordna och stödja hela organisationens utförande av det systematiska brand- och explosionsskyddsarbetet samt vårt säkerhetsskyddsarbete.
  • På lokal nivå ansvara för utrymnings- och insatsplaner samt för styrande processer och rutiner inom områdena brand, explosion, krissamordning och säkerhetsskydd
  • Inneha rollen tillståndsansvar brandfarlig vara
  • Koordinera & ansvara för utbildningar inom brandsäkerhet, räddning & säkerhetsskydd
  • Delta i myndighetsbesiktningar och externa revisioner samt planera & genomföra interna revisioner och brandskyddsronder
  • Ingå i interna och externa nätverk samt vara kontaktperson mot myndighet & försäkringsbolag

Vi använder oss av alkohol och drogtest vid anställning.

Studies show that members of underrepresented communities don’t apply for jobs unless they’re 100% “qualified”. If this is part of the reason you hesitate to apply, we like you to reconsider and give it a chance. Maybe your profile fits our needs much better than you think. We look forward to receiving your application.

From: “Why Women Don’t Apply for Jobs Unless They’re 100% Qualified” by Tara Sophia Mohr, August 2014”

Kravspecifikation

Så vem är du?

Vi söker dig som har en dokumenterad kompetens och erfarenhet av liknande arbeten, gärna inom processindustrin. Du gillar ordning & reda, är duktig på att granska, tolka och se helheter.

Du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Meriterande är om du har erfarenhet från arbete i säkerhetskritiska branscher samt erfarenhet av kommunikation med myndigheter.

Vill du veta mer? Kontakta vår arbetsmiljö- och hållbarhetschef

Rebecca Thidell 072-08 30 609

Din ansökan skickar du: senast den 16 juni

Integritetspolicy