Laborant

 • Danmark, dk
 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins er en international laboratoriegruppe med mere end 45.000 ansatte fordelt på 800 laboratorier i 47 lande. I Danmark beskæftiger Eurofins +1000 medarbejdere, fordelt på seks produktionslaboratorier og et nationalt servicecenter, der varetager de fælles stabsfunktioner. Eurofins arbejder med professionel rådgivning, validering og kemiske og mikrobiologiske tests og analyser inden for områderne miljø, fødevarer, foder, materialer og produkter samt pharma.
Analyser og test udføres i henhold til officielle referencemetoder, kundespecifikke metoder eller metoder udviklet af Eurofins og varetages af en velkvalificeret medarbejderstab af bl.a. kemikere, biologer, mikrobiologer, farmaceuter, dyrlæger, ingeniører, teknikere og laboranter samt medarbejdere i en række administrative funktioner.

Jobbeskrivelse

Søger du et selvstændigt arbejde i et laboratorium, hvor du kan have fokus på detalje og struktur? Har du lyst til at blive en del af et fagligt spændende og udfordrende miljø, i en koncern hvor engagement, faglighed og kvalitet er sat i højsædet og hvor der er gode udviklingsmuligheder for dig som udviser engagement og drive?

Som laborant vil du blive en del af et af vores mange specialiserede teams, som hver især bidrager til vores succes. I hverdagen vil du være omgivet af fagligt dygtige og velkvalificerede kolleger og arbejde med topmoderne udstyr, som hjælper med at sikre kvalitet i arbejdet

Hvis det lyder som noget for dig og du er interesseret i at blive en del af Eurofins, vil vi bede dig om at sende dit CV, ansøgning og evt. relevante bilag.

Skriv venligst i ansøgningen:

 1. Hvilken afdeling og arbejdssted, der har din interesse (Galten, Vejen, Aabybro, Rødovre eller Glostrup)
 2. Hvorfor du mener, at du har de rette kompetencer, erfaring og karakteristika til at blive en del af Eurofins

Kvalifikationer

Faglige kvalifikationer

 • Du er uddannet laborant
 • Du er fortrolig med IT - det er en fordel hvis du har kendskab til LIMS
 • Du taler og skriver dansk

Personlige kompetencer

 • Som person er du fleksibel og en god kollega, da vi vægter arbejdsmiljø og det kollegiale højt
 • Du evner at bevare overblikket, samtidig med at du arbejder struktureret, detaljeorienteret og systematisk i en til tider hektisk hverdag.
 • Du er omhyggelig, selvstændig og yderst kvalitetsorienteret. 
 • Da opgaverne kræver både stående og gående arbejde, er det vigtigt, at du er fysisk mobil.

Yderligere informationer

Arbejdstid
Dine 37 ugentlige arbejdstimer placeres typisk i tidsrummet 06:00 - 18:00. Der kan forventes weekendarbejde.

Kontakt

Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende en stilling som laborant i Eurofins i Danmark, kan du kontakte HR på [email protected] eller via vores hovednummer 70224286 og bede om at snakke med en HR konsulent.  

Fortrolighedspolitik