Laboratorieledelse

 • Danmark
 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins er en international laboratoriegruppe med mere end 45.000 ansatte fordelt på 800 laboratorier i 47 lande. I Danmark beskæftiger Eurofins +1000 medarbejdere, fordelt på seks produktionslaboratorier og et nationalt servicecenter, der varetager de fælles stabsfunktioner. Eurofins arbejder med professionel rådgivning, validering og kemiske og mikrobiologiske tests og analyser inden for områderne miljø, fødevarer, foder, materialer og produkter samt pharma.
Analyser og test udføres i henhold til officielle referencemetoder, kundespecifikke metoder eller metoder udviklet af Eurofins og varetages af en velkvalificeret medarbejderstab af bl.a. kemikere, biologer, mikrobiologer, farmaceuter, dyrlæger, ingeniører, teknikere og laboranter samt medarbejdere i en række administrative funktioner.

Jobbeskrivelse

Har du lyst til at være med til at lede og ekspandere et af vores Eurofins laboratorier i overensstemmelse med strategien og i direkte kontakt med nøglekunder og med budgetmæssigt ansvar? Så er du muligvis vores nye laboratorieleder.

En spændende stilling med fokus på ledelsesopgaven, hvor du med din erfaring og kompetencer får stor indflydelse på driften og trivslen i afdelingen. Du bliver en del af et team bestående af højt kvalificerede medarbejdere indenfor deres område, hvor faglig stolthed og fokus på kvalitet er i centrum. Derudover tilbydes du at blive en del af en international, udviklingsorienteret organisation med fokus på medarbejderne.

Hvis det lyder som noget for dig og du er interesseret i at blive en del af Eurofins, vil vi bede dig om at ansøge ved at sende dit CV, ansøgning og evt. relevante bilag.

Skriv venligst i ansøgningen:

 1. Hvilken afdeling og arbejdssted, der har din interesse (Galten, Vejen, Aabybro, Rødovre eller Glostrup)

 2. Hvorfor du mener, at du har de rette kompetencer, erfaring og karakteristika til at blive en del af Eurofins

Kvalifikationer

Faglige kvalifikationer

 • Du har erfaring fra en produktionsvirksomhed og gerne brancheerfaring 
 • Du har 3-5 års ledelseserfaring
 • Du har kendskab til LEAN
 • Du taler og skriver dansk

Personlige kompetencer

 • Du er robust, empatisk og driftsorienteret
 • Du formår både at fokusere på trivsel, arbejdsmiljø, optimering og effektivisering 
 • Du kan lede og motivere mange forskellige mennesker
 • Du er kommunikerende og trives i et miljø, hvor man sparrer med både kolleger og ledere

Yderligere informationer

Kontakt

Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende stillingen er du velkommen til at kontakte HR Director Marianne Elsborg Ibsen på telefon 70224286 eller på [email protected].

Fortrolighedspolitik