Uopfordret ansøgning

  • Danmark, Danmark
  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins er en international laboratoriegruppe der tilbyder et unikt udvalg af testanalyseservices til kunder indenfor adskillige industrier. Gruppen er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske prøver produkter og inden for agroscience CRO services. Eurofins er også en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab samt support indenfor kliniske studier. Endvidere er Eurofins en fremtrædende aktør med speciale i klinisk diagnostisk test.

 I 2018 genererede Eurofins en omsætning på 4,2 milliarder euro (proforma) fra 800 laboratorier i 47 lande og beskæftiger ca. 45.000 medarbejdere.

Jobbeskrivelse

Hvis du er interesseret i at blive en del af Eurofins vil vi bede dig om at sende dit CV samt en motiveret ansøgning, som indbefatter:

  1. Hvilken jobtype du søger

  2. Hvilken afdeling og arbejdssted, der har din interesse (Galten, Vejen, Aabybro, Rødovre eller Glostrup)

  3. Hvorfor du mener, at du har de rette kompetencer, erfaring og karakteristika til at blive en del af Eurofins

Kvalifikationer

Vi lægger vægt på følgende, når vi rekrutterer: 

  • Relevant uddannelse og erhvervserfaring i forhold til stilling

  • Du taler og skriver flydende dansk

  • Gode kommunikations- og samarbejdsevner

  • Fokus på kvalitet

Yderligere informationer

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Du vil få en mailbekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning, som naturligvis behandles fortroligt.

Videoer man kan se

Fortrolighedspolitik