Uopfordret ansøgning

  • Danmark, Danmark
  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 47.000 medarbejdere i et netværk af mere end 900 selvstændige selskaber og 800 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2019 genererede Eurofins en samlet indtægt på 4,56 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Jobbeskrivelse

Hvis du er interesseret i at blive en del af Eurofins vil vi bede dig om at sende dit CV samt en motiveret ansøgning, som indbefatter:

  1. Hvilken jobtype du søger

  2. Hvilken afdeling og arbejdssted, der har din interesse (Galten, Vejen, Aabybro, Rødovre eller Glostrup)

  3. Hvorfor du mener, at du har de rette kompetencer, erfaring og karakteristika til at blive en del af Eurofins

Kvalifikationer

Vi lægger vægt på følgende, når vi rekrutterer: 

  • Relevant uddannelse og erhvervserfaring i forhold til stilling

  • Du taler og skriver flydende dansk

  • Gode kommunikations- og samarbejdsevner

  • Fokus på kvalitet

Yderligere informationer

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Du vil få en mailbekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning, som naturligvis behandles fortroligt.

Videoer man kan se

Fortrolighedspolitik