Uopfordret ansøgning

  • Lyngbyvej 2, 2100 København, Danmark
  • Fuldtid
  • Contract type: Permanent contract

Jobbeskrivelse

Vi er altid på udkig efter nye dygtige kollegaer, der deler vores passion omkring at skabe innovative, værdibaserede løsninger skræddersyet til vores kunder.

I Devoteam værner vi om høj faglighed og social sammenhængskraft. Det skal være sjovt og udviklende at gå på arbejde! Vi er på forkant med den teknologiske udvikling, og tænker den ind i måden vi samarbejder på, samt de digitale værktøjer vi anvender. Vi samarbejder på tværs af innovative miljø og landegrænser.

Ønsker du at blive en del af vores team, er du altid velkommen til at sende en motiveret ansøgning samt CV til os. 

Om Devoteam

Devoteam er Danmarks førende digitale transformationshus for offentlige og private virksomheder. Gennem rådgivning om innovation og digitale muligheder, dataudvikler og effektiviserer vi forretning og it. Med nytænkning og nutidige teknologiplatforme omsætter vi ideer til kundeorienterede løsninger for både forretning og it. Vi binder rådgivning og løsninger sammen i realiserbare transformationer.

Vores 200 konsulenter i Danmark arbejder hver dag med at sikre kunderne det bedste fra den digitale verden, og de er samtidig en del af Devoteam Group, der er repræsenteret i 18 lande med i alt godt 7.500 konsulenter. Devoteam er børsnoteret i Paris. Du kan læse mere om Devoteam på http://www.devoteam.dk/

Videoer man kan se

Fortrolighedspolitik