Bureauredacteur / coördinator

  • Zuidzijde 131, 2977 XE Goudriaan, Nederland
  • Deeltijds

Beschrijving van het bedrijf

Kontakt Mediapartners is een uitgeverij van acht nieuwsbladen (Het Kontakt) in de regio’s Alblasserwaard, Altena, Bommelerwaard, Krimpenerwaard en Vijfheerenlanden. Daarnaast worden er meerdere tijdschriften uitgegeven.
Het nieuws uit de regio is zeven dagen per week te volgen op onze websites en op onze apps. De redactie van Het Kontakt is ook actief op alle socialmediakanalen. Achter deze uitgekiende crossmediale mix zit één kernfilosofie: Kontakt Mediapartners als communicatieknooppunt van het Rivierengebied.

Functieomschrijving

Ben jij iemand die het regionieuws op de voet volgt? Die kan genieten van het kleine lokale nieuws, maar ook niet bang is om grotere actuele zaken te tackelen? En hak jij graag knopen door? Dan is de functie van eindredacteur bij Het Kontakt Mediaparters iets voor jou.

Als eindredacteur ben je verantwoordelijk voor de redactionele invulling van beide uitgaven. Je weet wel raad met de planning van twee kranten en snel volstromende mailboxen. Je bent het aanspreekpunt voor de lezers. En je stuurt redacteuren en freelancers aan. Een groot gedeelte van je werk bestaat ook uit het actueel houden van de bij de edities horende websites. Eén keer in de pakweg 4 à 5 weken heb je een weekendpiketdienst. 

Functie-eisen

  • (bij voorkeur) een afgeronde journalistieke opleiding
  • vlekkeloze beheersing van de Nederlandse taal
  • kennis van en affiniteit met social- en andere nieuwe media
  • een flexibele werkhouding (geen 9 tot 5 mentaliteit)
  • bekend met (of nog beter: woonachtig in) de regio Vijfheerenlanden

Aanvullende informatie

Wij bieden jou een uitdagende, zelfstandige baan met volop ruimte voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. Thuiswerken is mogelijk, werken vanuit ons kantoor in Goudriaan eveneens. Je treft een sociaal betrokken werkgever en een hecht team van collega’s. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao voor het Uitgeverijbedrijf.

Voor meer informatie over deze functie kan je terecht bij Rick den Besten, T 0183 583 201.

Interesse? Wij ontvangen graag voor 19 augustus a.s. jouw cv en motivatiebrief via de button "Ik ben geïnteresseerd" op deze pagina.

Video's om te bekijken