Commercieel Bediende

 • Toekomstlaan 47, 2200 Herentals, Belgium
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

We zijn een Belgisch familiebedrijf dat volop inzet op groei, vernieuwing en goed samenwerken. We zijn in volle transitie met een instap van een nieuwe generatie.  In dit proces bepaal je mee de accenten en geef je vorm aan je afdeling van de toekomst!  We zetten als firma volop in op innovatie en continue vernieuwing van ons productportfolio.

Op de internationale markt gaan we op zoek naar de juiste nieuwe producten om in de Belgische en  Luxemburgse markt te zetten. Deze aanpak zorgt ervoor dat onze medewerkers steeds mee zijn met de nieuwste technologieën. Als EGEDA zijn we een betrouwbare partner voor onze klanten en medewerkers, enkel zo kunnen we samen groeien.

Functieomschrijving

Als sales & marketing bedrijf in de HVAC & Sanitair zet Egeda vol in op innovatie. Wij vertegenwoordigen enkele grote merken in de Benelux. Momenteel zijn we volop in groei en staan we klaar om nieuwe producten op de markt te lanceren. Om dit te realiseren zijn we op zoek naar iemand die het sales proces mee ondersteunt vanuit een interne commerciële rol.

Als INTERNE COMMERCIËLE MEDEWERKER kom je terecht in een team met verantwoordelijkheid voor een product of een productencategorie. Als distributeur agent verdelen we zo verschillende merken en productcategorieën: voorbeelden hiervan zijn douchewanden -& deuren, baden, kraanwerk,… . Daarnaast bieden we nog een segment aan in ventilatiesystemen, de allernieuwste luchtreinigingstechniek en andere technische producten die door loodgieters/installateurs geplaatst worden. Op dit moment zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker die zowel taken kan opnemen binnen onze sanitaire producten, en later onze meer technische producten.

Niet gevreesd, je staat er niet alleen voor. Je werkt samen met een bende toffe collega’s van de interne commerciële dienst! Met veel plezier werken zij mee aan die goede klantenrelatie door samen met jou: 

 • Offertes op te maken
 • Informatie in te winnen over projecten in de markt en deze mee op te volgen 
 • Vragen te beantwoorden (mail / telefoon) 
 • Klantenbestellingen te verwerken
 • Communicatie te onderhouden met de leverancier
 • Behandelen en opvolgen van bestellingen naar de leverancier
 • Organiseren van de dienst na verkoop (opvolgen klachten, aansturen techniekers)
 • Overleggen en opvolgen van marketing activiteiten samen met de collega van marketing = opvolgen social media, klantenacties, beurzen, … .

Kort samengevat : een hele uitdaging en dus ook cruciaal om goed samen te werken met jouw collega’s!

Functie-eisen

Bij een uitdagende job, hoort vanzelfsprekend ook een sterk profiel. Als interne commerciële medewerker bij Egeda aan de slag? Dan heb je echt veel in je mars! Herken je jezelf in de volgende eigenschappen, dan kijken wij alvast uit naar een eerste kennismaking:

 • Klantvriendelijkheid zit in jouw genen – je zoekt steeds naar de beste oplossing om de klant vooruit te helpen. 
 • Je hebt reeds ervaring opgedaan in een (interne) commerciële functie (bij Egeda schatten we de juiste ervaring in combinatie met de juiste drive veel hoger in dan het behaalde diploma)
 • Je werkt accuraat
 • Computervaardig (MS office, Outlook, andere pakketten zijn een plus)
 • Teamplayer !
 • NL / FR . Kennis van het Duits is een grote plus

Aanvullende informatie

Een uitdagende en afwisselende job in een bruisend bedrijf! Als firma trekken we volop de kaart van de innovatie en zijn we voortdurend op zoek naar de laatste nieuwe trends. Deze vertalen we naar interessante vertegenwoordigingen. Voor elk van onze producten werken we (samen met jou?) aan een succesvolle en rendabele toekomst. Je krijgt de kans om hierin verantwoordelijkheid op te nemen en jezelf te ontwikkelen tot productspecialist zodat jij hét aanspreekpunt wordt voor zowel klanten, alsook onze salesmensen. 

Wij hopen dat we samen met jou en de ervaring die je meeneemt te kunnen schrijven aan een succesverhaal van lange duur, alsook een leuke, vriendschappelijke samenwerking. We zijn een echte Belgische KMO en hechten veel belang aan het feit dat jij je goed voelt binnen onze organisatie.  Een uitgebreide opleiding, een competitief salarispakket én de leukste collega’s van het land, horen daar allemaal bij! Daarboven zijn we in volle transitie met de instap van een nieuwe generatie.  In dit proces bepaal je mee de accenten en geef je vorm aan de afdeling ‘commerciële binnendienst’ van de toekomst! 

Spreekt deze boeiende rol binnen ons enthousiast commercieel team je aan, reageer dan snel via bijhorende link.