Spontane sollicitatie

  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

We zijn een Belgisch familiebedrijf dat volop inzet op groei, vernieuwing en goed samenwerken. We zijn in volle transitie met een instap van een nieuwe generatie.  In dit proces bepaal je mee de accenten en geef je vorm aan de afdeling ‘technieken’ van de toekomst!  We zetten als firma volop in op innovatie en continue vernieuwing van ons productportfolio.

Op de internationale markt gaan we op zoek naar de juiste nieuwe producten om in de Belgische en  Luxemburgse markt te zetten.  Deze aanpak zorgt ervoor dat onze medewerkers steeds mee zijn met de nieuwste technologieën. Als EGEDA zijn we een betrouwbare partner voor onze klanten en medewerkers, enkel zo kunnen we samen groeien.

Functieomschrijving

Heb je interesse om voor ons te werken? Zie je geen gepaste vacature, laat dan via dit kanaal je CV achter en we contacteren je terug

Functie-eisen

Iedereen met interesse in technieken of commerciële spirit is van harte welkom bij ons.

Aanvullende informatie

We bieden jou de kans tot een leuke afwisselende job waarbij je zowel je technische als commerciële talenten verder kan uitbouwen.  Door onze constante zoektocht naar nieuwe producten staat de wereld niet stil en evolueert iedereen mee in onze organisatie. In ruil voor je inzet bieden wij je een gepast salarispakket en extralegale voordelen.  

Spreekt deze boeiende rol binnen ons enthousiast team je aan, reageer dan snel via onze link.