Technisch commercieel bediende

  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

We zijn een Belgisch familiebedrijf dat volop inzet op groei, vernieuwing en goed samenwerken. We zijn in volle transitie met een instap van een nieuwe generatie.  In dit proces bepaal je mee de accenten en geef je vorm aan de afdeling ‘technieken’ van de toekomst!  We zetten als firma volop in op innovatie en continue vernieuwing van ons productportfolio.

Op de internationale markt gaan we op zoek naar de juiste nieuwe producten om in de Belgische en  Luxemburgse markt te zetten.  Deze aanpak zorgt ervoor dat onze medewerkers steeds mee zijn met de nieuwste technologieën. Als EGEDA zijn we een betrouwbare partner voor onze klanten en medewerkers, enkel zo kunnen we samen groeien.

Functieomschrijving

Je wordt hét aanspreekpunt binnen de organisatie wanneer het gaat om ventilatie. In deze rol leid je en geef je ondersteuning in alle aspecten van het sales en after-sales aspect. Op basis van de noden van de klant zoek je de beste oplossing en stel je de juiste componenten en materialen voor. De klanten en de sales kunnen op jou beroep doen voor technische vragen, uitwerken van offertes, opvolging van projecten, inplannen van interventies (bijvoorbeeld inregelingen) en opvolgen van klachtendossiers. Je staat hiervoor in nauw contact met de fabrikant en streeft naar de meest optimale oplossing voor alle partijen.

Samen met de collega’s neem je jouw verantwoordelijkheid, verzorg je een goede communicatie en zorg je voor een zelfstandige afhandeling van de taken. De commerciële feeling, het zoeken naar opportuniteiten en klantgedrevenheid zitten in het bloed. Samen met het team van Egeda bouw je mee aan de groei van jezelf en het bedrijf.

Functie-eisen

Je hebt zowel een technische als een commerciële achtergrond en bent enorm geboeid door de wereld van ventilatietechnieken. Bouwkundige plannen zet je in een handomdraai om, je bepaalt de meest optimale oplossing, zet deze om naar offertes en tekent legplannen uit. Op deze manier ontzorg je de klant en bekom je het optimale resultaat.. Mochten er toch onduidelijkheden zijn dan help je onze klanten verder via mail en telefoon en zo zuiver je de lucht voor een aangename samenwerking. Een technische uitdaging geeft je energie om steeds naar oplossingen te zoeken. Door je sterke verantwoordelijkheidszin en positieve ingesteldheid help je op jouw manier mee aan de verdere uitbouw van EGEDA. Verandering en productinnovaties zijn voor jou een welgekomen uitdaging.  Natuurlijk wordt je in dit alles ondersteund door je collega’s. Je beheerst de Nederlandse en Franse taal. Engels of Duits is een plus.

Aanvullende informatie

We bieden jou de kans tot een leuke afwisselende job waarbij je zowel je technische als commerciële talenten verder kan uitbouwen.  Door onze constante zoektocht naar nieuwe producten staat de wereld niet stil en evolueert iedereen mee in onze organisatie. In ruil voor je inzet bieden wij je een gepast salarispakket en extralegale voordelen.  

Spreekt deze boeiende rol binnen ons enthousiast team je aan, reageer dan snel via onze link.