Client Service Coördinator

 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Merkle Northern Europe is a leader in data-driven customer experience management (CXM), and we deliver unique, personalized customer experiences across channels and devices. We provide expertise in customer experience strategy and consulting, user experience design, CRM, data management, commerce, mobile, content management systems (CMS), adtech and martech platforms. 

Merkle Northern Europe is the strong combination of local and global. We have offices in the Netherlands (Amsterdam, Rotterdam), Sweden (Stockholm, Göteborg, Lidköping), Norway (Oslo) and Denmark (Copenhagen, Aarhus). We are more than 700 in our Northern Europe cluster and part of Merkle worldwide with more than 11,000 people.

We are also part of dentsu – a global agency network with more than 46,000 dedicated employees in 145 markets. But size isn’t everything. At Merkle, our mission is to help our clients provide their customers with the best experiences possible. More than anything, this requires skills, passion, and cooperation.

Functieomschrijving

Functieomschrijving

Heb jij Project Management of Client Management ervaring? Heb je graag de touwtjes in handen en barst je van organisatietalent? Dan is dit jouw ideale baan!

Dit ga je doen...

In de rol van Client Service Coördinator ben je de regisseur van de campagnes en zet je samen met de opdrachtgever campagnes in. De activiteiten die je uitvoert beslaan het gehele proces. I.s.m. met consultants, strategen en andere specialisten coördineer je in de uitvoering van campagnes en evalueer je de resultaten met de opdrachtgever. Binnen het team stel je de planning op en beheer je het budget en bewaak je de uren. Je bent proactief en flexibel, waardoor je ook ad-hoc campagnes binnen no-time kunt opzetten. Daarbij stuur je zowel op tijd, kwaliteit als op de technische uitvoering en ben je continu gericht op het realiseren van de doelstellingen van de opdrachtgever.

In het kort worden dit je uitdagingen:

 • Coördinerende rol bij het ontwikkelen, uitvoeren en optimaliseren van campagnes;
 • Zorg dragen dat een media/campagne plan door wordt vertaalt naar concrete activiteiten;
 • Spot nieuwe opportunity’s;
 • Helpt de Client Partner en Client Service Manager bij het opstellen van voorstellen, contracten en SOW’s
 • Zorg dragen voor resource planning en coördineren van specialisten die de inhoudelijke werkzaamheden uitvoeren;
 • Monitort voortgang op budgetten (uren, media, technologie) en bespreekt dit op regelmatige basis met de klant;
 • Stelt in overleg met de Client Services Manager en Team Leads het optimale team samen voor de klant;
 • Rapportages bespreken met de klant;
 • Verbetert i.s.m. de CSM werkprocessen op klanten;
 • Bewaken van actielijsten.

Je hebt kennis van performance marketing en maakt zaken graag meetbaar. Verder brief jij moeiteloos je collega’s die invulling geven aan de inhoudelijke werkzaamheden en ben je in staat om de juiste analyses en inzichten te vergaren. Het meedenken over de uitvoering, de planning en het bewaken van budgetten zie je als een uitdaging en overzie je met een helikopterview. Daarbij ben je proactief in het sturen op budget en performance en is het geen probleem om in gesprek te gaan met de klant om de verwachtingen te managen.

Door jouw flair, nieuwsgierig en expertise weet je hoe belangrijk het is om aan een half woord genoeg te hebben. Je bent daarbij sterk in het denken in mogelijkheden en ben je in staat deze direct te vertalen naar oplossingen.

Functie-eisen

Wat kenmerkt jou nog meer...

De ideale kandidaat beschikt over goede energie, kan uitstekend gestructureerd werken, heeft een sterk analytisch vermogen en presteert goed onder druk en deadlines. Daarbij kan je de klant overtuigen van onze toegevoegde waarde en spot je nieuwe opportunity’s.

Jij bent een ambitieuze Client Service Coördinator met bewezen succes in het produceren en coördineren van marketing campagnes. Je wordt enthousiast van het coördineren en het optimaliseren van processen en campagnes. Je werkt vanuit een ambitieuze, gezellige en creatieve werkomgeving in hartje Amsterdam. Je hebt een goede dosis humor en communiceert makkelijk met de klant en je collega’s.

Functie-eisen

Daarnaast heb je:

 • een hbo/wo diploma op zak;
 • minimaal 3 jaar ervaring als PM of vergelijkbare rol, bureau ervaring is een pre;
 • goede organisatorische / PM vaardigheden en goed met cijfers en budgetten;
 • kennis van performance marketing (SEO, SEA, Display, Sodial Media Marketing)
 • sterke en goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden;
 • een sterk verantwoordelijkheidsgevoel;
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.

 

Aanvullende informatie

"Bij Merkle NL streven we naar een veilige werkplek met als doel gelijke kansen en behandeling voor iedereen. Waar iedereen zich welkom en veilig voelt om te zijn wie ze zijn en waar iedereen zich kan uiten. Omdat we voorstander zijn van echte verandering, moedigen we sollicitaties aan van kandidaten met verschillende achtergronden om zo onze diversiteit verder te vergroten."

Privacybeleid