Meewerkstage Recruitment 16-24 uur per week

 • Vasteland, Rotterdam, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Over Merkle Nederland

Merkle is een toonaangevend Customer Experience Management (CXM) bureau en gespecialiseerd in het leveren van unieke, gepersonaliseerde klantervaringen over platformen en apparaten heen. Altijd gedreven door data, ondersteund door technologie, bewezen door prestaties en gevoed door creativiteit. Merkle heeft ruim 13.000 medewerkers en 50 vestigingen over de gehele wereld en is onderdeel van dentsu. In Amsterdam en Rotterdam werken meer dan 285 mensen voor toonaangevende klanten zoals Microsoft, T-Mobile, ASML, HEMA, Marktplaats, Leen Bakker, VodafoneZiggo, NS en Signify. Het bedrijf is strategisch partner van o.a. Google, Adobe, Salesforce, Bol.com en Selligent.

Functieomschrijving

Dit is niet zomaar een stage. Zit jij in je derde jaar of ben je aan het afstuderen en heb je daarbij genoeg tijd om mee te werken (minimaal 2 dagen in de week) en wil je nu eindelijk eens die theorie omzetten naar de praktijk? Dan bieden wij je een veelzijdige meewerkstage als Recruitment Stagiair voor een periode van 4 tot 6 maanden tussen de 16 en 24 uur per week!

Je krijgt bij ons de kans om de theorie snel in de praktijk te brengen en samen te werken met experts waar je mee kunt sparren en veel van kunt leren. We begrijpen dat je snel van toegevoegde waarde wil zijn, dit is je kans! Gaat jouw hart sneller kloppen van het maken van de juiste match? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Om de groei bij te benen zoeken wij een meewerk stagiair die een passie (of nieuwsgierigheid) heeft voor het recruitment vak. De collega die wij zoeken is gedreven, creatief, met sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden en een getting things done mentaliteit. Dat je een klantgerichte en dienstverlenende instelling hebt, spreekt voor zich. Nog geen ervaring? Geen probleem, wij zorgen dat je binnen no time ook individueel het verschil kunt maken!

Dit ga je doen…

Als meewerk stagiair ondersteun je onze senior collega recruiter in het gehele werving en selectieproces. Je weet met enthousiasme en gedrevenheid talenten te werven door het uitvoeren van intensieve searches via diverse (social media) kanalen en plan je veel gesprekken in voor onze team leads met sollicitanten. Daarnaast ga je proactief partnerships aan met hogescholen en universiteiten en werk je mee aan arbeidsmarktcampagnes. Als kers op de taart denk je ook mee met het verder optimaliseren van het onboardingsproces van alle nieuwe collega’s!

Ben jij iemand waarop je écht kunt bouwen en die barst van het organisatietalent? Dan is dit jouw ideale meewerkstage en helpen we je van droom naar werkelijkheid!

Functie-eisen

Wat kenmerkt jou nog meer…

 • ambitieus, leergierig en een passie voor recruitment;
 • Hbo/WO student;
 • zelfstandig, proactief, flexibel en gedreven;
 • sterke presentatie skills;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Pre als je ook goede beheersing hebt van de Engelse taal in woord en geschrift.

Aanvullende informatie

Wat wij bieden...

Best veel, maar hier wat highlights:

 • Een uitdagende meewerkstage met veel aandacht voor jouw talenten en persoonlijke ontwikkeling!
 • Een plek in een team met ambitieuze, resultaat gedreven en gezellige collega's bij een innovatief bedrijf;
 • Voldoende ruimte voor andere toffe dingen naast je werk zoals de digitale vrijdagmiddag borrel, onze stay active & healthy bootcamp en de office olympics;
 • Meerdere toffe bedrijfsevenementen die jij niet kan overslaan;
 • Waardevolle connecties en netwerken;
 • Doorgroeimogelijkheden na je stage;
 • Keuze om vanuit huis te werken;
 • Een passende stage vergoeding;
 • Een internationale werkomgeving. Sparren met collega’s over de hele wereld!;

Waar ga je werken?

Bij ons vind je een groep professionals met allemaal verschillende achtergronden en specialisaties. Specialisten die graag over de grenzen van hun vakgebied heen kijken en samen het ‘onmogelijke’ mogelijk willen maken voor onze klanten. We geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We houden niet van ellebogenwerk, wel van gezelligheid. Zelf vinden we de feestjes, de ruimte voor eigen initiatieven en de fijne sfeer ook echt top.

'Bij Merkle NL streven we naar een veilige werkplek met als doel gelijke kansen en behandeling voor iedereen. Waar iedereen zich welkom en veilig voelt om te zijn wie ze zijn en waar iedereen zich kan uiten. Omdat we voorstander zijn van echte verandering, moedigen we sollicitaties aan van kandidaten met verschillende achtergronden om zo onze diversiteit verder te vergroten.'

 

Video's om te bekijken

Privacybeleid