Nerd met ambitie! /Trainee Enterprise Architect

 • Vasteland 74, 3011 BN Rotterdam, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Over Merkle Nederland

Merkle is een toonaangevend Customer Experience Management (CXM) bureau en gespecialiseerd in het leveren van unieke, gepersonaliseerde klantervaringen over platformen en apparaten heen. Altijd gedreven door data, ondersteund door technologie, bewezen door prestaties en gevoed door creativiteit. Merkle heeft ruim 12.000 medewerkers en 50 vestigingen over de gehele wereld en is onderdeel van dentsu. In Amsterdam en Rotterdam werken meer dan 285 mensen voor toonaangevende klanten zoals Microsoft, T-Mobile, ASML, HEMA, Marktplaats, Leen Bakker, VodafoneZiggo, NS en Signify. Het bedrijf is strategisch partner van o.a. Google, Adobe, Salesforce, Bol.com en Selligent.

Functieomschrijving

Ben jij… 

… een ambitieuze starter met passie voor data en technologie? Wil je leren hoe je de vertaalslag maakt van bedrijfsstrategie naar de toekomstige IT architectuur van onze klanten? Oftewel ben jij een nerd met een gezonde dosis ambitie? Dan zoeken we jou als Trainee Enterprise Architect! 

Dit ga je doen… 

Je eerste echte baan, een nieuw avontuur! Om zo snel mogelijk je weg binnen de organisatie te vinden en zo goed mogelijk onze cultuur te ervaren bestaat je onboardingsprogramma naast kopjes koffie met nieuwe collega’s uit verschillende bootcamps en workshops. Gedurende 2 jaar bieden we jou een stevig leertraject om je technologische kennis vanuit de studie (en wellicht hobby) door te ontwikkelen. Je krijgt bij ons de kans om de theorie snel in de praktijk te brengen en samen te werken met experts waar je mee kunt sparren en veel van kunt leren.  

Binnen dit traineeship heb je veel klantcontact, ga je opleidingen en trainingen volgen in de meest vooruitstrevende marketing technologieën waaronder Salesforce, Google, Adobe, IBM. Daarnaast werk je ook aan je architectuur skills tijdens IT trainingen zoals bijvoorbeeld TOGAF en ga je leren hoe je klanten adviseert om de juiste keuzes te maken bij de inrichting van hun Customer Experience landschap. Je ontwikkelt je binnen no time tot de specialist die je graag worden wil. Wij blijven je uitdagen om je verder te ontwikkelen, in de 6de versnelling dat wel :)

Alles wat je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen en succesvol te zijn wordt door ons gefaciliteerd. Denk bijvoorbeeld aan 1-op-1 gesprekken met je teammanager, kennissessies met collega’s en de nodige trainingen. Alle kansen en mogelijkheden zijn aanwezig het enige dat jij hoeft te doen is vertrouwen op je vaardigheden en ambitie!  

 

Functie-eisen

Jij bent... 

 • ambitieus en leergierig; 
 • gek op data; 
 • snel van begrip; 
 • nieuwsgierig naar de complexiteit van marketing, sales en service processen; 
 • iemand die anderen graag vertelt hoe het beter kan.

Aanvullende informatie

Wat wij bieden...

Best veel, maar hier wat highlights:

 • Een uitdagend traineeship met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, door workshops en trainingen;
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een uitdagende omgeving met diverse opdrachtgevers. Van groot tot klein. Zo raak je in relatief weinig tijd bekend met veel verschillende branches, tools en methodieken;
 • Een plek in een team met ambitieuze, resultaat gedreven en gezellige collega's bij een innovatief bedrijf;
 • Voldoende ruimte voor andere toffe dingen naast je werk zoals de digitale vrijdagmiddag borrel, onze stay active & healthy bootcamp en de office olympics;
 • Een internationale werkomgeving. Sparren met collega’s over de hele wereld!

Waar ga je werken?

Bij ons vind je een groep professionals met allemaal verschillende achtergronden en specialisaties. Specialisten die graag over de grenzen van hun vakgebied heen kijken en samen het ‘onmogelijke’ mogelijk willen maken voor onze klanten. We geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We houden niet van ellebogenwerk, wel van gezelligheid. Zelf vinden we de feestjes, de ruimte voor eigen initiatieven en de fijne sfeer ook echt top.

"Bij Merkle NL streven we naar een veilige werkplek met als doel gelijke kansen en behandeling voor iedereen. Waar iedereen zich welkom en veilig voelt om te zijn wie ze zijn en waar iedereen zich kan uiten. Omdat we voorstander zijn van echte verandering, moedigen we sollicitaties aan van kandidaten met verschillende achtergronden om zo onze diversiteit verder te vergroten."

Video's om te bekijken

Privacybeleid