Online Marketing Traineeship (Display, Programmatic & Video Advertising)

 • Moermanskkade 89, 1013 BC Amsterdam, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Merkle is een toonaangevend Customer Experience Management (CXM) bureau en gespecialiseerd in het leveren van unieke, gepersonaliseerde klantervaringen over platformen en apparaten heen. Altijd gedreven door data, ondersteund door technologie, bewezen door prestaties en gevoed door creativiteit. Merkle heeft ruim 12.000 medewerkers en 50 vestigingen over de gehele wereld en is onderdeel van dentsu. In Amsterdam en Rotterdam werken meer dan 285 mensen voor toonaangevende klanten zoals Microsoft, T-Mobile, ASML, HEMA, Marktplaats, Leen Bakker, VodafoneZiggo, NS en Signify. Het bedrijf is strategisch partner van o.a. Google, Adobe, Salesforce, Bol.com en Selligent.

Functieomschrijving

Ben jij...

...net afgestudeerd en droom jij van een baan in de online marketing met een specialisatie op display, programmatic en video advertising? Dan is dit je kans om te starten bij het door de Emerce 100 verkozen beste Digital Agency van Nederland! 

Dit ga je doen...

...tijdens dit traineeship start je met een uitgebreid trainingsprogramma waarin je naast display advertising ook alles leert over de andere disciplines van online marketing (Paid Media). Bij een succesvolle afronding ga je samen met gepassioneerde collega’s aan de slag en geef je de allermooiste merken advies over hun online strategie.

Het traineeship duurt 2 jaar waarin er in de eerste maanden trainingen worden gegeven op het gebied van: Display, Social, Sea, SEO en Web Analytics. Daarnaast ga je gelijk al aan de slag voor klanten. Je focus zal bij klanten komen te liggen op display (programmatic) en video advertising. Daarnaast ontwikkel je jouw talenten en competenties en zal de functie die je gaat vervullen afgestemd zijn op jouw kennis, talenten en ambities. Onze filosofie? Je bent op je best als je doet wat je leuk vindt!

Je krijgt 1 op 1 begeleiding en coaching van een persoonlijke mentor zodat je in een mum van tijd een echte specialist wordt!  

 

Functie-eisen

Wat kenmerkt jou nog meer..

 • HBO/WO werk- en denkniveau: afgestudeerd in een commerciële en/of marketing richting;
 • Ambitie en lef!
 • Je leeft praktisch online;
 • Innovatief en een verbinder;
 • Een bovengemiddeld analytisch vermogen;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 

Aanvullende informatie

Wat wij bieden...

Best veel, maar hier wat highlights:

 • Een uitdagend traineeship met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een internationale omgeving met diverse stakeholders;
 • De mogelijkheid om te werken bij een agency die voor bekende en toonaangevende klanten werkt;
 • Een plek in een team met ambitieuze, resultaat gedreven en gezellige collega's bij een innovatief bedrijf;
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Voldoende ruimte voor andere toffe dingen naast je werk zoals de digitale vrijdagmiddag borrel, onze stay active & healthy bootcamp en de office olympics;
 • Een internationale werkomgeving. Sparren met collega’s over de hele wereld!

Waar ga je werken?

Bij ons vind je een groep professionals met allemaal verschillende achtergronden en specialisaties. Specialisten die graag over de grenzen van hun vakgebied heen kijken en samen het ‘onmogelijke’ mogelijk willen maken voor onze klanten. We geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We houden niet van ellebogenwerk, wel van gezelligheid. Zelf vinden we de feestjes, de ruimte voor eigen initiatieven en de fijne sfeer ook echt top.

'Bij Merkle NL streven we naar een veilige werkplek met als doel gelijke kansen en behandeling voor iedereen. Waar iedereen zich welkom en veilig voelt om te zijn wie ze zijn en waar iedereen zich kan uiten. Omdat we voorstander zijn van echte verandering, moedigen we sollicitaties aan van kandidaten met verschillende achtergronden om zo onze diversiteit verder te vergroten.'

Video's om te bekijken

Privacybeleid