Display Consultant

 • Moermanskkade 89, 1013 BC Amsterdam, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Over Merkle Nederland

Merkle is een toonaangevend Customer Experience Management (CXM) bureau, waarbij data en technologie de drijvende krachten zijn. Merkle heeft ruim 50 vestigingen en 9600 medewerkers over de gehele wereld en is onderdeel van dentsu. In Amsterdam en Rotterdam werken meer dan 285 mensen voor toonaangevende klanten zoals Microsoft, HEMA, NS, Marktplaats, Vodafone, BMW, Air France-KLM, Signify, Burger King en Corendon. Het bedrijf is strategisch partner van o.a. Google, Adobe, Salesforce, Bol.com en Selligent.

Functieomschrijving

Merkle is de award winnende digital agency van Nederland. Ter ondersteuning van onze ambitie en groei zijn we op zoek naar een Display Consultant. 

Ben jij...

...proactief en flexibel, waardoor je ad-hoc campagnes binnen no-time kunt opzetten? Dan zoeken we jou! Daarbij stuur je graag zowel op tijd, kwaliteit als op de technische uitvoering en ben je continu gericht op het realiseren en overtreffen van de doelstellingen van de klant. In de rol van Display Consultant wordt er veel van je gevraagd, maar daar ben jij juist naar op zoek, toch? 

Dit ga je doen...

Als Display Consultant ben je de regisseur van meerdere display campagnes voor toffe merken zoals de Nationale Postcode Loterij, Beter Bed, Mazda en HEMA. Samen met de klant bepaal je de meest effectieve strategie. De activiteiten waar je verantwoordelijk voor bent beslaan het gehele proces van strategiebepaling, het ontwikkelen van innovatieve cutting edge campagnes, mediaplanning tot de optimalisatie en evaluatie van display campagnes. 

Wat kenmerkt jou nog meer…

Jij beschikt over veel energie, kan uitstekend gestructureerd werken, hebt een sterk analytisch vermogen en presteert goed onder druk en deadlines. Door jouw flair, nieuwsgierigheid en expertise weet je succesvolle campagnes te realiseren. Je doet er alles aan om elke dag het beste resultaat te behalen en zorgt voor een goede cijfermatige analyse om je campagnes te onderbouwen, te evalueren en te optimaliseren. Daarnaast ben je op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van online marketing en (programmatic) display. Kortom; een alleskunner die vooruitstrevend te werk gaat en een uitdagende functie ambieert!

Functie-eisen

Daarnaast heb je:

 • Minimaal één jaar ervaring in display advertising bij een DSP of bureau;
 • De energie om met het team innovatieve award-winning campagnestrategieën neer te zetten;
 • De ambitie om persoonlijk te groeien tot een één van de beste digital media consultants van Nederland;
 • Hands-on ervaring met een DSP (bij voorkeur DV360 of Adform) en/of adserving tooling;
 • Aantoonbare vaardigheden in het meten en analyseren van campagne resultaten;
 • Flexibiliteit; je switcht eenvoudig van strategie naar executie en van work naar play;
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.

Aanvullende informatie

Wat wij bieden...

Best veel, maar hier wat highlights:

 • Een uitdagende functie;
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Voldoende ruimte voor andere dingen naast je werk. Tafeltennis, (thema)borrels, feestjes, ‘op kamp’ met alle collega’s en meer;
 • Een internationale werkomgeving. Sparren met collega’s over de hele wereld!

Waar ga je werken?

Bij ons vind je een groep professionals met allemaal verschillende achtergronden en specialisaties. Specialisten die graag over de grenzen van hun vakgebied heen kijken en samen het ‘onmogelijke’ mogelijk willen maken voor onze klanten. We geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We houden niet van ellebogenwerk, wel van gezelligheid. Zelf vinden we de feestjes, de ruimte voor eigen initiatieven en de fijne sfeer ook echt top.

"Bij dentsu streven we naar een veilige werkplek met als doel gelijke kansen en behandeling voor iedereen. Waar iedereen zich welkom en veilig voelt om te zijn wie ze zijn en waar iedereen zich kan uiten. Omdat we voorstander zijn van echte verandering, moedigen we sollicitaties aan van kandidaten met verschillende achtergronden om zo onze diversiteit verder te vergroten."

Video's om te bekijken

Privacybeleid