Vacature alert: (parttime) Finance Officer voor 3 maanden gezocht!

  • Vasteland 74, 3011 BN Rotterdam, Netherlands
  • Deeltijds

Beschrijving van het bedrijf

Over Merkle Nederland

Merkle is een toonaangevend performance marketing bureau, waarbij data en technologie de drijvende krachten zijn. Merkle heeft ruim 50 vestigingen en 9600 medewerkers over de gehele wereld en is onderdeel van dentsu. In Amsterdam en Rotterdam werken meer dan 285 mensen voor toonaangevende klanten zoals Microsoft, HEMA, NS, Marktplaats, Vodafone, BMW, Air France-KLM, Pathé, Burger King en Corendon. Het bedrijf is strategisch partner van o.a. Google, Adobe, Salesforce, Bol.com en Selligent.

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Finance Officer die nieuwsgierig is naar het verhaal achter de cijfers? Lever je daarnaast graag een proactieve bijdrage aan het optimaliseren van procedures en processen? Dan is Merkle op zoek naar jou!

Samen met 4 directe collega’s binnen het financiële team ben je als Finance Officer onder andere verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de crediteuren en debiteuren administratie, het klaarzetten van betalingen, opschonen van tussenrekeningen, assisteren met de maandafsluiting en de algemene administratie.

Functie-eisen

Wie ben jij?

De nieuwe collega die wij zoeken is een teamspeler met uitstekende sociale vaardigheden. Zelfstandig kunnen werken, accuratesse, een flexibele, pragmatische instelling zijn daarbij een vereiste. We zijn op zoek naar een daadkrachtige en resultaatgerichte specialist. Je voelt je thuis in een dynamische werkomgeving waarin het streven naar customer excellence voorop staat. Je overziet de bedrijfsprocessen met een helikopterview en werkt vanuit professionele standaarden en procedures. Je bent daarbij scherp, kritisch en servicegericht naar collega’s.

Daarnaast heb je:

  • een afgeronde hbo opleiding in de richting bedrijfseconomie of vergelijkbaar;
  • 1 tot 3 jaar relevante werkervaring in de zakelijke dienstverlening;
  • actuele kennis van ontwikkelingen binnen het financiële en fiscale vakgebied;
  • kennis en een goede beheersing van Excel, Word & PowerPoint; 
  • talent en ervaring met financiële en administratieve processen;
  • zin in een tijdelijke uitdaging!
  • affiniteit met veranderende organisaties;
  • goede communicatieve vaardigheden in het Engels en Nederlands.

Aanvullende informatie

Waar ga je werken?

Bij ons vind je een groep professionals met allemaal verschillende achtergronden en specialisaties. Specialisten die graag over de grenzen van hun vakgebied heen kijken en samen het ‘onmogelijke’ mogelijk willen maken voor onze klanten. We geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We houden niet van ellebogenwerk, wel van gezelligheid. Zelf vinden we de feestjes, de ruimte voor eigen initiatieven en de fijne sfeer ook echt top.

Video's om te bekijken

Privacybeleid