Project Planner

  • Rotterdam, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Hallo, wij zijn Deg! Gedreven en vol met ambitie brengen we kennis en verandering in de wereld van projecten. Wij bieden onze opdrachtgevers vernieuwende oplossingen en advies binnen projectbeheersing en PMO. Het succesvol verbinden van talenten in de wereld van projecten vraagt om een bewustzijn dat elke persoonlijkheid en bedrijf uniek is en in beiden de sleutel tot succes ligt. Iedereen die bij Deg werkt heeft al aardig wat kennis op zak maar wij raken nooit uitgeleerd. Samen delen we kennis en gaan we voor persoonlijke én professionele ontwikkeling. Techniek is hetgeen wat ons enthousiast maakt en onze ambitie is de drijfveer waarom we elke dag laten zien dat projectbeheersing en PMO ons specialisme is.

Functieomschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar een Project Planner voor 36-40 uur per week. Een planning is een visualisatie van een project op papier; en dat is precies waar jij als projectplanner op gaat focussen. Als projectplanner heb je het vermogen om een project in je hoofd te bouwen voordat er ook nog maar één machine op de projectlocatie is geweest. Zowel tijdens de tender- als uitvoeringsfase heb je het volledige overzicht over de planning en daardoor ben jij dé vraagbaak voor de tender manager en/of projectmanager en het projectteam. Jouw grootste uitdaging ligt in het opstellen en visualiseren van een planning die voor iedereen bruikbaar is. Met andere woorden; jij gaat ervoor zorgen dat iedereen zich aan een projectplanning kan én wil conformeren.

Functie-eisen

  • Beschikt over een HBO/WO werk- en denkniveau.
  • 2 tot 5 jaar werkervaring als Project planner.
  • Aantoonbare ervaring met Oracle Primavera Suite en kennis van Microsoft Project. Het is een pre als je ook ervaring hebt met Oracle Primavera Risk Analysis.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Je weet nu welke vaardigheden wij van jou verwachten, maar jouw persoonlijkheid is net zo belangrijk voor ons. Wij houden van gezelligheid en werken elke dag met passie en plezier. Daarbij nemen wij ons werk serieus, helpen wij elkaar graag en vormen hierdoor een hecht team. Goed kunnen samenwerken is dan ook erg belangrijk voor ons. Je beschikt over een positief en kritisch denkvermogen, je communiceert helder en werkt graag oplossingsgericht. Verder ben je zeer daadkrachtig, klantgericht, planmatig en secuur. Je bent een enthousiaste teamplayer met een proactieve instelling.

Aanvullende informatie

Werken bij Deg biedt jou flexibiliteit en afwisseling. Je krijgt een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en natuurlijk een marktconform salaris. Denk hierbij aan een laptop, leaseauto, pensioen, vakantiedagen en opleidingen. Verder bieden wij jou een informele werksfeer en denken mee om jouw carrière en privéleven passend te maken.

Solliciteren naar deze functie?

Wil jij werken bij één van de snelst groeiende bedrijven in PMO en projectbeheersing? Ben je enthousiast geworden over de functie en over onze organisatie? Herken jij jezelf in het gewenste profiel? Solliciteer dan direct.

We zien met belangstelling jouw reactie tegemoet. Wij staan in ieder geval te popelen om jou te ontmoeten!

Het Deg Recruitment Team

Video's om te bekijken