Risicomanager

  • Rotterdam, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Hallo, wij zijn Deg! Gedreven en vol met ambitie brengen we kennis en verandering in de wereld van projecten. Wij bieden onze opdrachtgevers vernieuwende oplossingen en advies binnen projectbeheersing en PMO. Het succesvol verbinden van talenten in de wereld van projecten vraagt om een bewustzijn dat elke persoonlijkheid en bedrijf uniek is en in beiden de sleutel tot succes ligt. Iedereen die bij Deg werkt heeft al aardig wat kennis op zak maar wij raken nooit uitgeleerd. Samen delen we kennis en gaan we voor persoonlijke én professionele ontwikkeling. Techniek is hetgeen wat ons enthousiast maakt en onze ambitie is de drijfveer waarom we elke dag laten zien dat projectbeheersing en PMO ons specialisme is.

Functieomschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar een Risicomanager voor 36-40 uur per week. Als Risicomanager is het jouw verantwoordelijkheid om samen met het team kansen en risico’s in kaart te brengen. Op basis van de klantvraag inventariseer je samen met het team welke positieve en negatieve gebeurtenissen invloed kunnen hebben op de voorbereiding en de uitvoering van het project. Het organiseren en faciliteren van deze workshops is één van jouw taken. Hierbij kijk je zowel naar interne als externe aspecten. Ook ben je als risicomanager regelmatig op de projecten te vinden voor een tussentijdse risicoanalyse in de vorm van een Monte Carlo Analyse.

Functie-eisen

 

  • Beschikt over een HBO/WO werk- en denkniveau.
  • 3 tot 5 jaar werkervaring als Risicomanager.
  • Relevante risicomanagement ervaring (oa. RISMAN)
  • Ervaring met het adviseren van opdrachtgevers bij projecten op het gebied van risicomanagement.
  • Ervaring met het leiden en faciliteren van risico-workshops.
  • Kennis van statistieken en Monte Carlo-analyses.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Je weet nu welke vaardigheden wij van jou verwachten, maar jouw persoonlijkheid is net zo belangrijk voor ons. Wij houden van gezelligheid en werken elke dag met passie en plezier. Daarbij nemen wij ons werk serieus, helpen wij elkaar graag en vormen hierdoor een hecht team. Goed kunnen samenwerken is dan ook erg belangrijk voor ons. Je bent zelfstandig, resultaatgericht, organisatiebewust en sociaalvaardig. Je beschikt over een kritische blik en weet in wisselende omstandigheden het overzicht te bewaren.

 

Aanvullende informatie

Werken bij Deg biedt jou flexibiliteit en afwisseling. Je krijgt een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en natuurlijk een marktconform salaris. Denk hierbij aan een laptop, leaseauto, pensioen, vakantiedagen en opleidingen. Verder bieden wij jou een informele werksfeer en denken mee om jouw carrière en privéleven passend te maken.

Solliciteren naar deze functie?

Wil jij werken bij één van de snelst groeiende bedrijven in PMO en Projectbeheersing? Ben je enthousiast geworden over de functie en over onze organisatie? Herken jij jezelf in het gewenste profiel? Solliciteer dan direct.

Wij zien met belangstelling jouw reactie tegemoet. Wij staan in ieder geval te popelen om jou te ontmoeten!

Het Deg Recruitment Team

Video's om te bekijken