Manager Projectbeheersing

 • Rotterdam, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Hallo, wij zijn Deg! Gedreven en vol met ambitie brengen we kennis en verandering in de wereld van projecten. Wij bieden onze opdrachtgevers vernieuwende oplossingen en advies binnen projectbeheersing en PMO. Het succesvol verbinden van talenten in de wereld van projecten vraagt om een bewustzijn dat elke persoonlijkheid en bedrijf uniek is en in beiden de sleutel tot succes ligt. Iedereen die bij Deg werkt heeft al aardig wat kennis op zak maar wij raken nooit uitgeleerd. Samen delen we kennis en gaan we voor persoonlijke én professionele ontwikkeling. Techniek is hetgeen wat ons enthousiast maakt en onze ambitie is de drijfveer waarom we elke dag laten zien dat projectbeheersing en PMO ons specialisme is.

Functieomschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar een Manager Projectbeheersing voor 36-40 uur per week. Als Manager Projectbeheersing ga je aan de slag op grote, complexe infrastructurele projecten. Je bent een sparringpartner voor de Projectmanager. Hierbij vervul je een sturende, coördinerende en verbindende rol. Je adviseert over zaken als planning- en risicomanagement, scope- en kwaliteitsmanagement en raakvlakmanagement. Je analyseert en levert stuur- en managementinformatie en zorgt hierbij voor integrale en accurate in- en output van ondersteunende systemen zoals SAP, Primavera, Relatics, RISMAN en SharePoint. Op basis van deze informatie ben je als geen ander in staat om de voortgang van projecten te optimaliseren. Ook finance & control behoren tot je aandachtspunten waarbij je stuurt op een financieel goed projectresultaat.

Functie-eisen

 • Beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Maximaal 5 jaar werkervaring als manager mrojectbeheersing.
 • Aantoonbare ervaring als manager projectbeheersing binnen relevante projecten.
 • Ervaring met integrale projectbeheersing.
 • Ervaring met het leiden van teams.
 • Kennis van SAP, Primavera, Relatics, RISMAN en SharePoint.
 • Beschikt over gedegen kennis van projectbeheersing, waaronder risicomanagement, financieel management, planningsmanagement en kwaliteitsmanagement.
 • Je bent bekend met systemen, -methodieken, -normen en –richtlijnen op het gebied van projectbeheersing.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Je weet nu welke vaardigheden wij van jou verwachten, maar jouw persoonlijkheid is net zo belangrijk voor ons. Wij houden van gezelligheid en werken elke dag met passie en plezier. Daarbij nemen wij ons werk serieus, helpen wij elkaar graag en vormen hierdoor een hecht team. Goed kunnen samenwerken is dan ook erg belangrijk voor ons. Je bent klant- en resultaatgerichtheid, ondernemend en hebt doorzettingsvermogen. Ook ben je creatief en organisatiesensitief, je weet te motiveren en bent goed in het opbouwen en onderhouden van netwerken. Je kan goed omgaan met weerstand en door jouw aansturende rol van de projectbeheersprocessen kan het projectteam het project gestructureerd beheersen. Ook ben je in staat een adviserende rol aan te nemen over de opzet, kwaliteit en werking van de managementsystemen en beheersingsdocumenten.

Aanvullende informatie

Werken bij Deg biedt jou flexibiliteit en afwisseling. Je krijgt een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en natuurlijk een marktconform salaris. Denk hierbij aan een laptop, leaseauto, pensioen, vakantiedagen en opleidingen. Verder bieden wij jou een informele werksfeer en denken mee om jouw carrière en privéleven passend te maken.

Solliciteren naar deze functie?

Wil jij werken bij een van de snelst groeiende bedrijven in PMO en projectbeheersing? Ben je enthousiast geworden over de functie en over onze organisatie? Herken jij jezelf in het gewenste profiel? Solliciteer dan direct..  

Wij staan in ieder geval te popelen om jou te ontmoeten!   
 

Het Deg Recruitment Team

Video's om te bekijken