Contractmanager

  • Rotterdam, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Deg is een detachering-, advies- en recruitmentbureau op het gebied van projectbeheersing en PMO. Wij veranderen de wereld van projecten door onze visie. Wij verbinden succesvolle talenten met bedrijven in technische sectoren met het bewustzijn dat elke persoonlijkheid en bedrijf uniek is en in beiden de sleutel tot succes ligt. Iedereen die bij Deg werkt heeft al aardig wat kennis op zak. Techniek is hetgeen wat ons enthousiast maakt en onze ambitie is de drijfveer waarom we elke dag laten zien waarom wij gekozen hebben voor ons vak. Wij werken keihard om de meest uitdagende projecten succesvol te maken voor onze opdrachtgever. 

Functieomschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar een Contractmanager voor 36-40 uur per week. Als Contractmanager ben je nauw betrokken bij de voorbereiding van aanbiedingen aan klanten, het analyseren en beheersen van projectrisico’s, het tot stand brengen van contracten met klanten en leveranciers en het voorkomen en oplossen van ongewenste situaties tijdens de uitvoering van contracten. Verder ben je de sparringpartner van de projectmanager en weet je een goede balans te vinden tussen het contractueel risico en de commerciële doelen.

Functie-eisen

  • Beschikt over een HBO/WO werk- en denkniveau.
  • 2 tot 5 jaar werkervaring als Contractmanager.
  • Aantoonbare ervaring in projectmanagement processen (PRINCE2 is een pré).
  • Aantoonbare relevante werkervaring op het gebied van contractmanagement, met verschillende contractvormen van grote omvang voor infrastructurele projecten.
  • Kennis van het contractenrecht en aansprakelijkheidsrecht.
  • In staat om transitietraject te trekken voor een overgang van traditionele contracten naar het toepassen van meer geïntegreerde contracten.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Je weet nu welke vaardigheden wij van jou verwachten, maar jouw persoonlijkheid is net zo belangrijk voor ons. Wij houden van gezelligheid en werken elke dag met passie en plezier. Daarbij nemen wij ons werk serieus, helpen wij elkaar graag en vormen hierdoor een hecht team. Goed kunnen samenwerken is dan ook erg belangrijk voor ons. Je bent resultaatgericht, lost problemen op onder andere door jouw creativiteit. Onderhandelen is jouw tweede natuur, waarin je vastberaden weet te overtuigen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, beïnvloedings- en analytisch vermogen en neemt initiatief en verantwoordelijkheid.

Aanvullende informatie

Werken bij Deg biedt jou flexibiliteit en afwisseling. Je krijgt een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en natuurlijk een marktconform salaris. Denk hierbij aan een laptop, leaseauto, pensioen, vakantiedagen en opleidingen. Verder bieden wij jou een informele werksfeer en denken mee om jouw carrière en privéleven passend te maken.

Solliciteren naar deze functie?

Wil jij werken bij één van de snelst groeiende bedrijven in PMO en projectbeheersing? Ben je enthousiast geworden over de functie en over onze organisatie? Herken jij jezelf in het gewenste profiel? Solliciteer dan direct.

Wij zien jouw reactie met belangstelling graag tegemoet. Wij staan in ieder geval te popelen om jou te ontmoeten!

Het Deg Recruitment Team

Video's om te bekijken