Systems Engineer

  • Rotterdam, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Hallo, wij zijn Deg! Gedreven en vol met ambitie brengen we kennis en verandering in de wereld van projecten. Wij bieden onze opdrachtgevers vernieuwende oplossingen en advies binnen projectbeheersing en PMO. Het succesvol verbinden van talenten in de wereld van projecten vraagt om een bewustzijn dat elke persoonlijkheid en bedrijf uniek is en in beiden de sleutel tot succes ligt. Iedereen die bij Deg werkt heeft al aardig wat kennis op zak maar wij raken nooit uitgeleerd. Samen delen we kennis en gaan we voor persoonlijke én professionele ontwikkeling. Techniek is hetgeen wat ons enthousiast maakt en onze ambitie is de drijfveer waarom we elke dag laten zien dat projectbeheersing en PMO ons specialisme is.

Functieomschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar een Systems Engineer voor 36-40 uur per week. Als Systems Engineer ondersteun je door middel van Relatics processen zoals verificatie, validatie en risicomanagement binnen de diverse projecten. Je helpt bij het opzetten van projectstructuren van de aanbesteding tot en met de beheer- en onderhoudsfase. Je bent verantwoordelijk voor de inrichting en borging van systems engineering; het realiseren van koppelingen tussen Relatics en andere informatiemanagement systemen zoals BIM.

Functie-eisen

 

  • Beschikt over een HBO/WO werk- en denkniveau met de studierichting bouwkunde, civiele techniek, elektrotechniek of werktuigbouwkunde.
  • 3 tot 5 jaar werkervaring als Systems Engineer.
  • Ervaring met Relatics.
  • Kennis van en ervaring met soortgelijk werk, bij voorkeur in soortgelijke projectorganistatie.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Je weet nu welke vaardigheden wij van jou verwachten, maar jouw persoonlijkheid is net zo belangrijk voor ons. Wij houden van gezelligheid en werken elke dag met passie en plezier. Daarbij nemen wij ons werk serieus, helpen wij elkaar graag en vormen hierdoor een hecht team. Goed kunnen samenwerken is dan ook erg belangrijk voor ons. Je bent zelfstandig, resultaatgericht, analytisch en proactief. Het overbrengen van ideeën en de presentatie hiervan gaat jou makkelijk af en je weet andere partijen hierover te enthousiasmeren.

 

Aanvullende informatie

Werken bij Deg biedt jou flexibiliteit en afwisseling. Je krijgt een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en natuurlijk een marktconform salaris. Denk hierbij aan een laptop, leaseauto, pensioen, vakantiedagen en opleidingen. Verder bieden wij jou een informele werksfeer en denken mee om jouw carrière en privéleven passend te maken.

Solliciteren naar deze functie?

Wil jij werken bij één van de snelst groeiende bedrijven in PMO en Projectbeheersing? Ben je enthousiast geworden over de functie en over onze organisatie? Herken jij jezelf in het gewenste profiel? Solliciteer dan direct.

Wij zien met belangstelling jouw reactie tegemoet. Wij staan in ieder geval te popelen om jou te ontmoeten!

Het Deg Recruitment Team

Video's om te bekijken