Open sollicitatie

  • Voltijds

Functieomschrijving

Da’s ook jammer, staat net jouw vacature er niet tussen. Geen nood. Overrompel ons in je open sollicitatie met jouw motivatie en talent. Hoe breng jij ZON nóg verder?

ZON groeit. Wij zijn daarom altijd op zoek naar aanstormend talent, ambitieuze en gedreven collega’s die op hun beurt zoeken naar een veelzijdige en uitdagende functie. Heb je een passie voor duurzaamheid en wil je meewerken aan de energietransitie in Nederland?

Nederland maakt zich op voor een energietransitie. We gaan ‘van het gas af’ en over op duurzame energie. ZON is een projectenorganisatie en een belangrijke speler in deze transitie. Wij ontwikkelen, ontwerpen, begeleiden, managen én realiseren duurzame (warmte) projecten. Wij bieden en maken oplossingen die net zo duurzaam zijn als de relatie met onze klanten.

ZON bestaat uit een hecht team die warmloopt voor duurzame energie, optimaal samenwerken en weten waar je collega’s mee bezig zijn. We zijn een klein groot bedrijf, klein genoeg voor korte lijnen en gezelligheid, groot genoeg voor super interessante, innoverende en toonaangevende projecten. Je komt terecht in een snel groeiend en gedreven team met een no-nonsense cultuur. Daarin zijn de communicatielijnen kort maar krachtig, een plek voor aanpakkers. De continue uitbreiding van bedrijfsactiviteiten zorgt voor een veranderende werkomgeving. Voor een groot deel mag je zelf invulling geven aan het verbeteren en professionaliseren van de organisatie. We geven je alle vertrouwen en een prachtige kans in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en de mogelijkheid met ons mee te bouwen én te groeien.

Wil je graag deel uit maken van een organisatie die het verschil maakt? Vertel ons waarom en stuur een open sollicitatie!