Projectleider Installatietechniek

  • Telefoonweg 32, 6712 CW Ede, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

ZON Transitie Support bestaat uit mensen die optimaal met elkaar samenwerken, weten waar je collega’s mee bezig zijn is immers belangrijk. Je komt terecht in een snel groeiend en gedreven team met een no-nonsense cultuur. Daarin zijn de communicatielijnen kort maar krachtig, een plek voor aanpakkers. De continue uitbreiding van bedrijfsactiviteiten zorgt voor een veranderende werkomgeving.

Functieomschrijving

ZON Transitie Support is per direct op zoek naar versterking voor haar projecten middels een Projectleider Installatietechniek. Wij zijn op zoek naar mensen met passie voor duurzame energieoplossingen, iemand die een brug weet te slaan tussen de theorie en de praktijk.

Ben jij de Projectleider die niet alleen de energietransitie van Nederland toetst aan de installatiezijde maar ook mee bouwt naar een nieuwe organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Projectleider Installatietechniek
Het doel van de functie is toetsen van de tekeningen en ontwerpen van binneninstallaties ten behoeve van de aansluitingen van klanten op en installaties in het Groene Warmtenet van Ede en mogelijk ook andere projecten.

Je wordt gekoppeld aan een Technisch Ontwikkelaar die je al zijn kennis bijbrengt van de verschillende ontwikkelingen en projecten. Daarbij wordt je ondersteund door een junior Engineer en controleer je zijn analyses van binneninstallaties en ontwerpen. Je bewaakt overzicht en prioriteiten van verschillende projecten en zorgt ervoor dat de infra-projecten exact weet wat ze moeten maken en waar ze rekening mee moeten houden. Op basis van een solide redenatie weeg je verschillende mogelijkheden tegen elkaar af en je kiest de meest efficiënte oplossing. Je bent in staat om te beargumenteren dat de door jou gekozen oplossing de juiste is in deze situatie, deze rapporteer je tevens aan de directie. Op basis van technische tekeningen, documentatie en randvoorwaarden uit de uitvoering, toets je rekenmodellen met specialistische engineering software. Tot slot coördineer je ook de interne kosten.

Je verzameld de benodigde informatie van (pre-)engineering, sales, klanten en leveranciers. Je werkt het globale ontwerp van de Engineer uit. Je geeft technisch advies en geeft de infra duidelijk aan waar de installaties moeten komen, rekening houdend met de verschillende wensen van stakeholders. Daarnaast toets je berekeningen en bepaal je materialen en maatvoering in overleg met de Engineer. Belangrijk is dat je ontwerp ten alle tijden voldoet aan de NEN normen richtlijnen en de lokaal geldende eisen.

Met behulp van verschillende softwarepakketten, verwerk je de klantvraag tot een goed eindproduct. Vanuit jouw technische achtergrond, ontwikkel jij je in verschillende specialisaties zodat je breed inzetbaar wordt. Je zet jouw kennis in op het gebied van warmteleidingen en binneninstallaties met daarbinnen een rol als Projectleider. Dit betekent dat je een breed spectrum bedient. Tevens ben je regelmatig op locatie om de situatie in kaart te brengen. In deze functie ben jij een belangrijke schakel om met het gehele projectteam tot een geslaagd eindresultaat te komen.

Functie-eisen

Functie-eisen

-              Minimaal HBO+ werk- en denkniveau
-              Een technische achtergrond en relevante ervaring, bij voorkeur met energietechniek of 
               installatietechniek
-              Ervaring met het opzetten van modellen en het gebruik van engineering software
-              Bekend met AutoCad
-              Bereidheid aanvullende cursussen te volgen

 

Welke kwaliteiten neem je mee?

-              Uitstekende communicatieve vaardigheden waarmee je kunt verbinden 
-              Assertiviteit waarmee je collega’s op zoekt en samen pragmatische oplossingen bedenkt
-              Technisch inzicht en een sterk analytisch vermogen waarmee je problemen oplost
-              Nauwkeurigheid, voor onder andere een zorgvuldige controle op rapportages en ontwerpen
-              Doortastendheid, je stelt de juiste vragen en bent continu op zoek naar verbetering


Wat staat daar tegenover?

-              Een gevarieerde job binnen een groeiend team
-              Veel verantwoordelijkheid 
-              Professionele ontwikkeling o.a. door dynamische en veelzijdige projectenportefeuille
-              30 vrije dagen
-              Een goede pensioenvoorziening zónder eigen bijdrage