Betaalde zomerstage: Digital Account Manager

 • Barthélémylaan 17, Brussel, Belgium
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Yools helpt ambitieuze, missiegedreven ondernemers zich te onderscheiden in de online massa via webdesign en marketingadvies. 2500+ voorbije klanten geven Yools gemiddeld 9,5/10.

Yools is een zelfsturende organisatie, met veel nadruk op resultaat, openheid en vertrouwen. Je krijgt volledige vrijheid om te groeien als mens en te handelen op de manier die volgens jou het beste aansluit bij onze gezamenlijke missie - ondernemers helpen groeien. Altijd met de rest van ons aan jouw zijde, paraat om te helpen!

Functieomschrijving

Hoe ziet een gemiddelde week eruit?

Het grootste deel van je tijd onderhoud je contact met bestaande klanten per telefoon en via email. Je hoort in eerste instantie of ze tevreden zijn en of je hen kan helpen met iets: een supportvraag, een websiteaanpassing, een extra dienst, enz. Je luistert naar klantennoden, bouwt een oprechte klantenrelatie, en coördineert intern met de account managers, designers en helpdesk. Hiernaast word je betrokken bij interne projecten indien je dit een leuke afwisseling vindt. Een hele boterham inderdaad. Reken maar dat je uitgedaagd zal worden! 

Hoe ziet succes eruit in deze rol? 

Door oprecht te luisteren en problemen in één keer op te lossen, eindigt elk gesprek met een glimlach bij de klant. Je stuwt onze klantentevredenheid naar 10/10, deelt verhalen op onze Wall of Love en tovert klanten om in Yools-ambassadeurs.

Hoe groei je als persoon?

Je doet volop ervaring op in klantencommunicatie en -opvolging. Je krijgt hierbij de nodige coaching. Je zelfvertrouwen en vlotheid met klanten groeit. Je krijgt steeds meer inzicht in webdesign, marketing, bedrijfskunde. Je leert hoe je commercieel kan zijn zonder geslepen verkooppraatjes. Daarnaast is Yools een zelfsturende organisatie die erg gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Het zal voor jou erg boeiend zijn om een niet-traditionele organisatie van binnenin te ervaren!

Functie-eisen

Voor deze zomerstage zoeken we een ambitieuze laatstejaarsstudent met potentieel.

 • Je hebt voeling met marketing en/of bedrijfskunde vanuit je opleiding of ervaring.

 • Je hebt sterke commerciële skills, bent een vlotte gesprekspartner en overtuigt met je oren in plaats van je tong.

 • Je bouwt op empathische wijze een band met elke klant op en plaatst hun tevredenheid centraal.

 • Je zit vol enthousiasme en energie. In problemen zie je kansen om te veranderen en te innoveren.

 • Je hangt met plezier een groot deel van de dag aan de lijn.

 

Aanvullende informatie

 • Deeltijdse/voltijdse stage of als vakantiejob, in beide gevallen met volwaardig loon.
 • Bij positieve evaluatie kan na de stage een vaste job aangeboden worden.
 • Een gedreven en hecht team dat een verschil wil maken in de wereld. We vertrouwen elkaar en laten iedereen gewoon zichzelf zijn. 
 • Onze waarden: #makeadifference, #growwiththeflow, #connectwithrespect, #sharethelove. Team getuigenissen op http://bit.ly/yoolsglassdoor
 • Verregaande flexibiliteit in werktijden zolang je je verantwoordelijkheid opneemt. 
 • Goede bereikbaarheid in hartje Brussel, dichtbij station Brussel-Centraal. 
 • Potluck lunches, met team op café in Brussel, teamweekends, ...

Een motivatiebrief is niet vereist. We vragen enkel je CV en je antwoorden op onze aanwervingsvragen, waaruit hopelijk je motivatie blijkt. Je zal deze vragen tegenkomen bij het solliciteren via onze aanwervingswebsite.

Je kan op verschillende momenten starten, eventueel ook na de zomer.

 

Video's om te bekijken