Stagiair Account Management met start-up mentaliteit

 • Koningsgalerij 30, Brussel, Belgium
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Yools helpt ondernemers groeien via authentiek webdesign en digitale marketing.

Yools vertrekt vanuit je eigenheid en helpt je je onderscheiden in de online massa. We hielpen al 2.500 ondernemers en klanten geven ons gemiddeld 9,5/10.

Yools brengt menselijkheid in een digitale wereld. Helpen komt vóór verkopen. Het zelforganiserend team werkt samen op basis van vertrouwen in plaats van controle en behandelt klanten als familie. Onze efficiënte werkwijze Live Design Studio bespaart tijd en kosten.

Meer op http://www.yools.be

Functieomschrijving

Hoe ziet een gemiddelde week eruit?

Je werkt deels op kantoor, deels thuis (zoals het hele team). Het grootste deel van je tijd onderhoud je contact met bestaande klanten per telefoon en via email. Je hoort in eerste instantie of ze tevreden zijn en of je hen kan helpen met iets: een supportvraag, een websiteaanpassing, een extra dienst, enz. Je luistert naar klantennoden, bouwt een oprechte klantenrelatie, en coördineert intern met de account managers, designers en helpdesk. Hiernaast word je betrokken bij interne projecten indien je dit een leuke afwisseling vindt. Een hele boterham inderdaad. Reken maar dat je uitgedaagd zal worden!

Hoe ziet succes eruit in deze rol?

Door oprecht te luisteren en problemen in één keer op te lossen, eindigt elk gesprek met een glimlach bij de klant. Je stuwt onze klantentevredenheid naar 10/10, deelt verhalen op onze Wall of Love en tovert klanten om in Yools-ambassadeurs.

Hoe groei je als persoon?

Je doet volop ervaring op in klantencommunicatie en -opvolging. Je krijgt hierbij de nodige coaching. Je zelfvertrouwen en vlotheid met klanten groeit. Je krijgt steeds meer inzicht in webdesign, marketing, bedrijfskunde. Je leert hoe je commercieel kan zijn zonder geslepen verkooppraatjes. Daarnaast is Yools een zelfsturende organisatie die erg gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Het zal voor jou erg boeiend zijn om een niet-traditionele organisatie van binnenin te ervaren!

Functie-eisen

 • Je overtuigt met je oren in plaats van je tong. Toch ben je een vlotte babbelaar maar je gebruikt dat om eerlijk te communiceren.
 • Je zit vol enthousiasme en energie. In problemen zie je kansen om te veranderen en te innoveren.
 • Je bouwt op empathische wijze een band met elke klant op en plaatst hun tevredenheid centraal.
 • Je hebt bij voorkeur voeling met marketing- en/of bedrijfsstrategie vanuit je opleiding of ervaring.
 • Je schrikt er niet van terug om een groot deel van de dag aan de lijn te hangen.

Aanvullende informatie

 

 • Deeltijdse/voltijdse stage
 • Een gedreven en hecht team dat een verschil wil maken in de wereld. We vertrouwen elkaar en laten iedereen gewoon zichzelf zijn. Onze waarden: #makeadifference, #growwiththeflow, #connectwithrespect, #sharethelove. Lees zeker enkele getuigenissen op http://bit.ly/yoolsglassdoor
 • Verregaande flexibiliteit zolang je je verantwoordelijkheid opneemt. We werken bv. allen twee dagen/week thuis.
 • Goede bereikbaarheid in hartje Brussel, op 1 minuut stappen van Brussel-Centraal. 
 • Terugbetaling openbaar vervoer, ook als stagiair.
 • Potluck lunches, met team op café in Brussel, teamweekends, ...

Een motivatiebrief is niet vereist. We vragen enkel je CV en je antwoorden op onze aanwervingsvragen, waaruit hopelijk je motivatie blijkt. Je zal deze vragen tegenkomen bij het solliciteren via onze aanwervingswebsite.

Je kan op verschillende momenten tijdens het jaar starten.

 

Video's om te bekijken