Digital Account Manager met start-up mentaliteit

 • Koningsgalerij 30, Brussel
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Onze missie: Ondernemers helpen groeien via authentiek webdesign en digitale marketing. 

Yools werd opgericht eind 2012 en is intussen gegroeid tot een vooraanstaande speler in de sector, met meer dan 2.500 klanten en een gemiddelde tevredenheid van 9,5/10.

De ambitie is om 10.000 ondernemers te helpen. Yools wil een nieuwe standaard zetten, een fantastische klantervaring bieden en ultiem een meer eerlijke en transparante webdesign & marketing sector voor KMO’s nalaten.

Het team van tien brengt menselijkheid in een digitale wereld. Helpen komt vóór verkopen en we werken op basis van vertrouwen in plaats van controle, alsof klanten familie zijn. Dankzij een efficiënte werkwijze en onze Live Design Studio besparen klanten tijd en kosten.

Functieomschrijving

Hoe ziet een gemiddelde week eruit?

Je werkt vanop kantoor (of thuis) en combineert sales met project management. Je onderhoudt contacten met bestaande klanten, je behandelt binnenkomende website-aanvragen, luistert naar klantennoden, bouwt een oprechte klantenrelatie, sluit de verkoop af, werkt samen met de klant een creatieve website- (en marketing-) strategie uit, geeft onze webdesigners feedback en rondt verkoopkansen succesvol af. Een hele boterham inderdaad. Reken maar dat je uitgedaagd zal worden!

Hoe ziet succes eruit in deze rol? 

Door oprecht te luisteren en te helpen, vertrouwen klanten jou en hebben ze een wauw-ervaring. Je stuwt onze klantentevredenheid naar 10/10, deelt verhalen op onze Wall of Love en tovert klanten om in Yools-ambassadeurs. Vanuit deze positieve aanpak volgende financiële resultaten vanzelf.

Hoe groei je als persoon?

Yools is een zelfsturende organisatie. Je krijgt volledige vrijheid om te handelen op de manier die jou het beste lijkt voor het bedrijf. Je bepaalt mee de koers van Yools, de omgeving waarin je werkt en de invulling van je eigen rol. Dit biedt volop kansen om te groeien als professional én mens. Je collega’s staan altijd paraat om te helpen.

Functie-eisen

 

 • Je overtuigt met je oren in plaats van je tong. Toch ben je een vlotte babbelaar maar je gebruikt dat om eerlijk te communiceren.
 • Je zit vol enthousiasme en energie. In problemen zie je kansen om te veranderen en te innoveren.
 • Je bouwt op empathische wijze een band met elke klant op en plaatst hun tevredenheid centraal.
 • Je hebt bij voorkeur voeling met marketing- en/of bedrijfsstrategie vanuit je opleiding of ervaring.

Extra informatie

 

 • Een gedreven en hecht team dat een verschil wil maken in de wereld. We vertrouwen elkaar en laten iedereen gewoon zichzelf zijn. Onze waarden: #makeadifference, #growwiththeflow, #connectwithrespect, #sharethelove.
 • Verregaande flexibiliteit zolang je je verantwoordelijkheid opneemt. We werken bv. allen twee dagen/week thuis.
 • Goede bereikbaarheid in hartje Brussel, op 1 minuut stappen van Brussel-Centraal. 
 • Competitief salaris, forfaitaire onkostenvergoeding, maaltijdcheques, terugbetaling openbaar vervoer, … en mogelijkheid tot een deel variabel loon.
 • Potluck lunches, met team op café in Brussel, teamweekends, …

Een motivatiebrief is niet vereist. We vragen enkel je CV en je antwoorden op onze aanwervingsvragen, waaruit hopelijk je motivatie blijkt. Je zal deze vragen tegenkomen bij het solliciteren via onze aanwervingswebsite.