Arbetsledare betong

  • Luleå, Sverige
  • Heltid
  • Segment: Infrastrukturprojekt

Företagsbeskrivning

Vi bygger bättre tillsammans.

Med över hundra års erfarenhet är vi i dag Finlands största byggföretag och en av de största aktörerna på den europeiska marknaden. Vi sysselsätter 5 500 personer i koncernen med drygt 200 anställda i Sverige.

YIT Sverige Region Norr sträcker sig från Sundsvall upp till Gällivare med tre kontor och 50 anställda. Vi är en liten jätte inom vår bransch men vår företagskultur rymmer ett desto större hjärta, vilket märks på våra arbetsplatser. På YIT får du möjlighet att utvecklas och forma din karriärbana, allt som behövs är att du delar vår tro på att vi bygger bättre tillsammans.

Jobbeskrivning

Vårt team i Luleå har behov av en ny kollega i rollen som arbetsledare med betongkompetens.

Som arbetsledare planerar, styr och följer du upp produktionens dagliga aktiviteter. Du beställer material och styr produktionen resurseffektivt, bland annat genom att samordna yrkesarbetarnas och underentreprenörernas arbeten. Din planering minimerar slöseri i form av väntan på material, maskiner, besked om arbetssätt med mera. 

Du kommer vara en viktig del i vårt säkerhetsarbete och du bör alltid sträva efter att vara en förebild. Arbetsledarna arbetar i nära samarbete med platschefen samt övriga projektmedlemmar och verkar som länken mellan projektledningen och yrkesarbetarna.

Det händer mycket i branschen och på YIT finns det ständigt nya utmaningar för dig som arbetsledare. Vi erbjuder dig en roll där du kan bredda din kompetens och både utvecklas och växa tillsammans med företaget. 

Vår framgång bygger på våra medarbetares motivation och engagemang. Därför är ditt välbefinnande vår prioritet, varje dag. Även under dagar som är mer krävande kan du känna dig trygg i att stödet från dina kollegor hjälper dig möta alla utmaningar. Tillsammans bygger vi en bättre arbetsplats. 

Du kommer tillhöra vårt team i Luleå men du kan utgå från annan ort. 

Kravspecifikation

Som arbetsledare ser vi att du är positiv, lösningsorienterad, kommunikativ, prestigelös, flexibel och kan hantera oförutsedda händelser. Du leder och planerar yrkesarbetarnas arbetsdag så det är också viktigt att du är en bra ledare och har lätt för att snabbt ta och genomdriva beslut.

Du har gärna en byggteknisk utbildning från högskola, universitet eller YH-utbildning. Du kan också ha en bakgrund som yrkesarbetare, kompletterad med intern eller extern utbildning. Har du erfarenheter från stora infrastrukturprojekt är det meriterande. B-körkort är ett krav och vi ser även att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift.

I rollen som arbetsledare förväntas du vara mobil och kunna arbeta på projekt med lång resväg från hemmet.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, vänligen kontakta HR-Partner Petter Larsson, [email protected] 

Ytterligare information

YIT i Sverige erbjuder möjligheter att utvecklas med motiverande ledarskap och en arbetsgivare som värnar om kvalitet i din kompetensutveckling, din arbetsmiljö och vår leverans till kund. Vi på YIT arbetar varje dag med våra värdeord som grund - samarbete, passion, respekt och kreativitet.

Kvalificerade och motiverade medarbetare i samarbete – det är nyckeln till vår framgång. Vi har en entreprenörskultur med fokus på lönsamhet där nya idéer uppmuntras, för att utvecklas och bemöta en ständigt föränderlig omvärld.

Integritetspolicy