Trainee, tuotannon digitaaliset kenttätyökaluratkaisut

  • Helsinki, Suomi
  • Harjoittelija
  • Segmentti: Toimitilat

Työn kuvaus

 

Etsimme nyt harjoittelijaa tuotannon digitaalisten kenttätyökaluratkaisuiden pariin!

”Rohkeus kokeilla uutta vie meitä kaikkia eteenpäin.” 

Oletko opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut, ja haluat kerätä kokemusta konsernitasoisesta kehittämisestä ja liiketoiminnan tukemisesta? Etsimme nyt harjoittelijaa, jonka vastuualueelle kuuluu digitaalisten kenttätyökaluratkaisuiden kehittäminen tuotannon tueksi!

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan esimerkiksi tiedolla johtamiseen ja järjestelmäkehitykseen, suunnittelemaan kenttätyökaluratkaisuiden käytön laajentamista sekä konsernitasolla että projektitasolla ja ideoimaan ja toteuttamaan parhaiden toimintatapojen jalkauttamista. Sinulla on myös mahdollisuus päästä kartuttamaan kokemusta yhtiön eri prosessien osa-alueista ja laajan sidosryhmäverkoston kanssa toimimista sekä tuomaan esille uusia näkökulmia sekä lähestymistapoja kannustavassa ilmapiirissä.

Tarkempi tehtävänkuva räätälöidään valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Lisäksi, mikäli lopputyösi on vielä tekemättä, tarjoamme mahdollisuuden tehdä sitä työsi ohessa yhdessä sovitusta aiheesta.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Arvostamme ennen kaikkea oikeaa asennetta. Toivomme tulevalta tiimikaverilta omatoimisuutta, tunnollisuutta sekä tuoreita näkökulmia. Kyky ymmärtää erilaisia ihmisiä ja valmiudet omaksua uutta sekä sopeutua muutoksiin ovat valttia tässä työssä. Teet tiivistä yhteistyötä toimittajan sekä sisäisten sidosryhmien kanssa, joten vuorovaikutustaidot ja halukkuus verkostoitua eri tahojen kanssa ovat sinulle hyödyksi.

Toivomme, että viimeistelet tehtävään soveltuvaa tutkintoasi tai olet vastavalmistunut (AMK tai yliopisto). Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa. Kokemus työmaalta ei ole välttämättömyys, mutta se katsotaan eduksi.

Miksi YIT?

Monipuolisissa työpäivissä tukenasi on työyhteisö, joka välittää, kannustaa ja tsemppaa. Tarjoamme mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Jos haluat osaksi Suomen suurinta rakennusalan yritystä ja mahdollisuuden kehittää toimintaamme entisestään, hae rohkeasti mukaan! Tehtävä on määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään elokuussa.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, ota yhteyttä:

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään su 18.4. Luemme hakemuksia koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tietosuojakäytäntö