Interim digital HR professional

  • Contract

Beschrijving van het bedrijf

Wij zijn worldofwork™, een snelgroeiend team van Digital HR specialisten. Samen met onze klanten bouwen wij aan HR afdelingen van de toekomst. We ontwerpen en implementeren HR & Talent Management processen en systemen waarmee onze klanten een geweldige werkomgeving aan hun medewerkers kunnen bieden. We werken voor de mooiste merken zoals SNV, Jumbo, GVB en het Rijksmuseum, maar ook voor overheden zoals het ministerie van Buitenlandse Zaken en Universiteit Leiden. 

Functieomschrijving

Ben jij freelance / interim HR professional en wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interim projecten en opdrachten bij onze opdrachtgevers? Meld je dan aan voor onze Freelance Community. 

Wij werken voor nationale en internationale innovatieve werkgevers, in de profit en publieke sector waar ambities waargemaakt – en uitdagingen opgelost moeten worden. We zijn voortdurend op zoek naar freelance HR professionals, van functioneel beheerders van HR software tot PMO'ers, Data Analisten en business consultants. We plaatsen ook projectleiders en implementatie leads op grote verandertrajecten in multi disciplinaire teams bij onze opdrachtgevers. 

Afgelopen jaren hebben meerdere interim professionals zich aan ons verbonden voor uiteenlopende opdrachten. Zo hebben we samen met ons eigen team succesvolle software implementaties en optimalisaties bij verschillende organisaties in Nederland afgerond. 

Functie-eisen

We zetten dingen in beweging - we vinden het belangrijk dat we echt iets bijdragen om onze opdrachtgever verder te brengen. Handen uit de mouwen en zorg dragen voor een succesvol project vinden we heel belangrijk. 

Samen staan we sterk - we laten je niet los als we je plaatsen bij een klant. Grote kans dat er al worldofwork™ collega's rondlopen bij die opdracht, maar ook als dat niet het geval is vinden we het belangrijk om te zien waar je werkt, wat je doet en of we je kunnen helpen. 

We spreken duidelijke taal - we zijn enorm eerlijk, iets wat we ook graag terug zien in de manier waarop jij je opstelt naar ons en naar onze klanten. Zo creëren we veiligheid voor onze klanten en elkaar.

We gaan tot het uiterste - verwachtingen zijn er om te overtreffen. Wat de uitdaging ook is, we zorgen ervoor dat we het elke keer beter, slimmer of verfrissend anders doen.

We zoeken altijd naar nieuwe mogelijkheden - onze klanten kiezen voor onze dienstverlening omdat ze er vertrouwen in hebben om hen verder te helpen. Ook als het al een aantal keer niet gelukt is, zoeken wij naar mogelijkheden om het project wel te laten slagen. 

Aanvullende informatie

Zodra je onderdeel bent geworden van onze Freelance Community nemen we contact met je op om nader kennis te maken. We leggen je uit wat we doen, we horen graag wie jij bent en spreken eerlijke verwachtingen uit over nieuwe opdrachten om je op te matchen.