Business Lead Interim

  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Wij zijn worldofwork™, een snelgroeiend team van DigitalHR-specialisten. Samen met onze klanten bouwen wij aan HR-afdelingen van de toekomst. We ontwerpen en implementeren HR & Talent Management processen en systemen waarmee onze klanten een geweldige werkomgeving aan hun medewerkers kunnen bieden. We werken voor de mooiste merken zoals Swapfiets, Heineken, Jumbo en het Rijksmuseum, maar ook voor overheden zoals het ministerie van Buitenlandse Zaken en Hogeschool Utrecht. 

Functieomschrijving

Ben jij geïnteresseerd in Sales- en accountmanagement, en wil jij graag de wereld van het werk beter laten werken? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Als Business Lead Interim bij worldofwork™ ga jij op zoek naar nieuwe freelance-opdrachten op het gebied van Digital HR. Ondertussen werk je ook aan het vergroten van onze flexibele schil met zzp-ers, zodat we de kansen ook direct in kunnen vullen met de perfecte kandidaat. Je searched, matched en plaatst HR projectleiders, implementation leads, functioneel beheerders van HR-systemen en andere People & Culture specialisten. Deze professionals zorgen ervoor dat bij onze opdrachtgevers de basis van HR op orde blijft, talent wordt gevonden en ontwikkeld en data en analytics op een intuïtieve manier worden aangeboden aan managers.   

Jij werkt hierbij voor nationale en internationale innovatieve werkgevers, in de profit en publieke sector waar ambities waargemaakt – en uitdagingen opgelost moeten worden. Je kan vakinhoudelijk sparren met en veel leren van collega’s over ons vakgebied – Digital HR, maar ook jouw sales – en accountmanagement skills verder ontwikkelen door samen te werken met onze commercieel directeur, aan wie je rapporteert. Goed luisteren en kunnen interviewen, sociale en communicatieve skills, doorpakken en kuitenbijten, zijn een paar van de vaardigheden waar je goed in moet zijn om succesvol te zijn in deze baan.  

Door de poule met freelancers uit te breiden, hen goed te kennen en voortdurend met hen en onze klanten in contact te zijn, kun je snel schakelen als er een interim-opdracht binnenkomt. We hebben gelukkig al veel terugkerende klanten en ook onze consultants komen met leads waarmee je aan de slag kan. Wij geloven echter, dat uitbreiding van het salesteam en volledige focus op interim, zorgt dat we nog sneller kunnen groeien en we meer klanten blij kunnen maken. We helpen jou om realistische doelen te stellen en samen te werken aan het behalen van resultaten. 

Functie-eisen

Bij worldofwork™ creëren we dé ideale werksfeer voor jou. Je werkt vanuit ons kantoor in Amsterdam en krijgt veel vrijheid en de middelen om naar klanten en afspraken te gaan. We verwachten van jou ideeën en ondernemendheid, inzet en toewijding, dan komen de resultaten vanzelf. Mooie resultaten kunnen leiden tot aantrekkelijke bonussen voor jou en je collega’s. Met meer dan 40 inspirerende HR-IT specialisten zijn we in staat om jou te voorzien van alle benodigde kennis en expertise over de branche, zodat we samen met onze klanten de toekomst van HR kunnen creëren. 

Voor deze rol zijn we op zoek naar de eerste WOW Business Lead Interim die floreert in een omgeving waar eigen initiatief gewaardeerd wordt en waar je mee kan denken over hoe we deze rol zo vormgeven dat zowel jij als worldofwork™ daar helemaal gelukkig van wordt. 

Aanvullende informatie

Wat biedt worldofwork jou?

  • Natuurlijk een mooi salaris
  • Een snelgroeiende en ambitieuze organisatie met volop ruimte voor groei
  • Alle ruimte voor eigen ideeën en initiatieven
  • De beste events en uitjes
  • Mobiliteitsvergoeding en een NS Business Card 
  • Werkbalansbijdrage en vakantiegeld
  • 27 vakantiedagen op ft basis en voor elk jaar dat je bij ons blijft 1 dag extra (tot max 32 dagen)

Hier wil je natuurlijk meer over horen. En wij vertellen je graag meer over wat wij jou te bieden hebben. Solliciteer via onze website en we nemen binnen enkele werkdagen contact met je op!