Specialist Marketing & Graphic Design

 • Deeltijds

Beschrijving van het bedrijf

Wij zijn worldofwork™, een snelgroeiend team van DigitalHR-specialisten. Samen met onze klanten bouwen wij aan HR-afdelingen van de toekomst. We ontwerpen en implementeren HR & Talent Management processen en systemen waarmee onze klanten een geweldige werkomgeving aan hun medewerkers kunnen bieden.

We werken voor de mooiste merken zoals Swapfiets, Heineken, Jumbo en het Rijksmuseum, maar ook voor overheden zoals het ministerie van Buitenlandse Zaken en Hogeschool Utrecht. Onze projecten variëren van het adviseren van HR managers over HR technologie, het leveren van software implementatieprojecten tot het ontwikkelen van HR dashboards en technische data integraties. Altijd met dezelfde aanpak en stijl; eerlijk, no-nonsense, en altijd bereid om tot het uiterste te gaan voor onze klanten en partners.

Ons team bestaat uit ongeveer 50 professionals, allen gepassioneerd om de wereld van werk voortdurend te verbeteren. We zijn HR-experts, architecten, projectmanagers en ontwikkelaars. Denkers en doeners. Allemaal teamspelers die elkaar willen uitdagen en ontwikkelen. Altijd toegewijd aan het succes van onze klanten en partners.

Functieomschrijving

worldofwork™ is al het mooiste merk in HR, maar wij zoeken jou om onze merkidentiteit nog beter door te voeren in alles wat we doen. Met alles bedoelen wij de zaken die wij in onze projecten opleveren aan klanten zoals commerciële voorstellen, slide decks, visuals, instructiematerialen, etc., maar ook de marketingcommunicatiemiddelen voor onze eigen organisatie zoals campagnemateriaal, nieuwsbrieven, social media assets en onze website.

Wij hebben ideeën en ambitie te over. Jij bent degene die dit bij elkaar brengt, visueel vormgeeft en ons team helpt om onze zichtbaarheid en impact consistent uit te bouwen over alle kanalen. Jij bent een jonge visual marketeer die onze consultants helpt om hun diensten in de juiste vorm te gieten en op te leveren. Daarnaast werk je met onze marketing manager aan het steeds beter maken van interne marketingmiddelen om onze business te laten groeien. Altijd consistent, ‘on-brand’ en met dezelfde tone-of-voice.

Binnen worldofwork™ zijn we allemaal doeners, jij ook. Je geniet ervan om aan meerdere klussen tegelijk te werken en ad hoc te helpen in projecten waaraan onze consultants werken. Tegelijk zorg je dat campagnes, templates en designs die we vaker nodig hebben de eerste keer meteen strak, slim en herbruikbaar worden gemaakt en dat iedereen weet hoe hiermee te werken.

Functie-eisen

 • Je beschikt over MBO of HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur al enige ervaring als DTP’er of grafisch vormgever.
 • Je zoekt een baan voor 20 tot 28 uur per week waarvan je het grootste gedeelte graag op kantoor in Amsterdam werkt.
 • Je bent steengoed in PowerPoint en in Indesign/Illustrator/Photoshop
 • Je hebt interesse in web-design, SEO en campagnemanagement.
 • Je vindt het daarnaast leuk om snel te schakelen en pakt zaken zelfstandig op, maar bent ook een echte teamspeler.

Aanvullende informatie

Wat biedt worldofwork jou?

 • Natuurlijk een mooi salaris
 • Een snelgroeiende en ambitieuze organisatie met volop ruimte voor groei
 • Alle ruimte voor eigen ideeën en initiatieven
 • De beste events en uitjes
 • Mobiliteitsvergoeding en een NS Business Card 
 • Werkbalansbijdrage en vakantiegeld
 • 27 vakantiedagen op ft basis en voor elk jaar dat je bij ons blijft 1 dag extra (tot max 32 dagen)

Hier wil je natuurlijk meer over horen. En wij vertellen je graag meer over wat wij jou te bieden hebben. Solliciteer via onze website en we nemen binnen enkele werkdagen contact met je op!