Digital HR Recruiter

 • Part-time

Company Description

Wij zijn een snelgroeiend team van DigitalHR specialisten. Samen met onze klanten bouwen we HR-afdelingen van de toekomst. We helpen bedrijven van alle soorten en maten bij het ontwerpen en implementeren van HR & Talent Management-processen en systemen. Zo innoveren we de wereld van het werk en helpen we onze klanten hun medewerkers de best mogelijke employee journey te bieden. 

Sinds onze start 25 jaar geleden hebben we honderden mooie nationale en internationale klanten kunnen aan ons kunnen binden zoals Jumbo, Swapfiets, CSU, CitizenM en Husqvarna. Onze projecten variëren van het adviseren over HR-technologie, het begeleiden van software-implementatieprojecten tot het ontwikkelen van HR-dashboards en data-integraties.  

Er werken momenteel meer dan 60 DigitalHR professionals voor ons. Allemaal even gepassioneerd om de wereld van werk voortdurend te verbeteren. Wij zijn HR-experts, architecten, projectmanagers en ontwikkelaars. Denkers en doeners. Allemaal teamspelers die elkaar willen uitdagen en ontwikkelen. Altijd toegewijd aan het succes van onze klanten en partners en aan ons onderling plezier. 

Job Description

Wij groeien al jaren als kool. De focus op innovatie en digitale transformatie binnen HR is groot en onze expertise en services zijn daarbij veel gevraagd. Met onze 25 jaar ervaring zijn we het sterkste merk in de wereld van HRTech waardoor opdrachtgevers ons makkelijk weten te vinden.  

Wij bruisen van ambitie en willen doorgroeien en versnellen met onze cultuur en het werkplezier van onze collega's voorop. En hierin maak jij het verschil.  

 • Je bent het gezicht van worldofwork™ naar mogelijk nieuwe medewerkers toe, zowel vaste collega's als professionals die zich vanuit onze flexpool aan ons willen binden.  

 • Je richt je op sourcing, matching, selectie en onboarding van nieuw talent met al je gevoel voor onze cultuur en wie daar op de langere termijn bij past.  

 • Je weet mensen aan ons te binden die willen meebouwen aan onze missie en bent de vertaler van onze WOW formula. 

 • Je bouwt actief een pool van mogelijke kandidaten op en onderhoudt dit netwerk dagelijks. 

 • Je hebt je eigen doelstellingen waarover je constant communiceert en mag beslissen hoe je deze invult.  

 • Je voelt onze merkidentiteit en bouwt deze succesvol uit in de arbeidsmarkt.  

 • Je voert strakke regie op ons gehele recruitment en onboardingsproces.   

 • Je adviseert ons leiderschapsteam over de arbeidsmarkt, de beste mogelijkheden om talent aan te trekken en je bent innovatief in je recruitmentaanpak.  

Qualifications

We verkiezen energie, ambitie en lef boven jarenlange ervaring bij allerlei blitse bedrijven. Natuurlijk helpt ervaring in recruitment, sales en/of marketing, maar je mentaliteit weegt zwaarder dan je ervaringsniveau. We zoeken karakters die de hartslag van worldofwork™ voelen en mee willen bouwen aan ons bedrijf. Diploma’s en certificaten kunnen helpen, maar je persoonlijkheid, wil om te leren en drive om resultaat te boeken, zijn minstens zo belangrijk.  

Alsnog, wij denken dat het je helpt snel succesvol te zijn als je: 

 • minimaal 1 jaar werkervaring als bijv. recruiter, sourcer of als intercedent hebt; 

 • een relevante MBO/ HBO opleiding hebt gedaan, bijv. In HR, psychologie, of marketing; 

 • ervaring hebt met online sourcing en kennis hebt van diverse sourcing tools; 

 • je thuis voelt in een commerciële omgeving en niet bang bent voor ambitieuze doelstellingen; 

 • vloeiend Nederlands en Engels spreekt en schrijft. 

Additional Information

Houd er rekening mee dat, hoewel veel werk ook op afstand kan en mag worden gedaan, we graag zien dat je het grootste deel van je werktijd vanuit ons kantoor in Amsterdam werkt. Dit heeft alles te maken met het feit dat we een klein, cultuur-gericht team zijn dat graag nauw met elkaar samenwerkt aan onze verdere groei waarbij jou rol essentieel is.

Vind je het leuk wat je leest? Mooi! Neem contact met ons op, we vertellen je graag meer en laten je een aantal mensen in ons team ontmoeten. Gebruik de solliciteerknop.