Technisch administratief medewerker

 • Georges Gilliotstraat, 2620 Hemiksem, België
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Over ons

In een markt die slechts door enkele grote spelers wordt gedomineerd, nemen wij met trots de rol van uitdager op ons. Door uitstekende productkwaliteit en op maat gemaakte diensten, weten we hoe wij het verschil kunnen maken – en dat al meer dan 65 jaar! We beschouwen iedereen met wie we samenwerken als een partner die met ons kan meegroeien, zodat we over de hele wereld langdurige en oprechte samenwerking kunnen aangaan.

Om die reden is onze slogan: Big enough to deliver, small enough to care. Een slagzin die onze essentie perfect samenvat. We zijn groot genoeg om te presteren en klein genoeg om nooit onze persoonlijke touch te verliezen.

 

Onze Producten

Wij produceren smeermiddelen voor allerlei toepassingen, van personenwagens tot fietsen en zelfs bouwmachines, in ons hoofdkwartier in Hemiksem, België. Wij mengen deze producten zowel in bulk als voor onze eigen twee merken, Wolf en Champion. Dankzij de hoge kwaliteit van onze producten zijn we erin geslaagd om premium partnerships aan te gaan zoals het FIA World Rally Championship (WRC) en het FIA World Rallycross Championship (WRX).

 

Onze manier van werken

De dynamische, innovatieve en open structuur van Wolf Oil Corporation stelt ons in staat om ons snel aan te passen aan de steeds veranderende realiteit van de sector. Dit brengt heel wat verandering en beweging of flow met zich mee, en net zoals in een motor is de flow van een smeermiddel essentieel. Het brengt ook veel energie met zich mee, die we met elkaar delen en die ons aanmoedigt om keer op keer een stapje verder te gaan.

Als organisatie:

 • We sturen altijd op co-creatie en teamwork
 • We besteden niet te veel aandacht aan hiërarchie
 • We houden onze ogen open voor wat ons omringt
 • We gaan voor authentieke, langdurige zakelijke relaties

Onze collega's:

 • Zijn echte ondernemers met een avontuurlijke geest
 • Geloven dat verandering de essentiële basis is van groei
 • Delen een can-do mentaliteit, steken hun handen uit de mouwen wanneer nodig
 • Weten hoe ze pragmatisch moeten werken, zowel in teamverband als individueel

 

Functieomschrijving

Je zorgt voor de aankoop van technische materiaal en wisselstukken voor de maintenance ploeg.  En voorraadbeheer van de nodige stock.

Je laat werken uitvoeren door externen. Dit gaat niet enkel over herstellingen maar ook over vernieuwingen en aanpassingen die moeten uitgevoerd worden aan de infrastructuur.

Voor dit alles vraag je offertes aan en onderhoud je contacten met leveranciers. Je volgt je bestellingen op van a tot z.

Je beheert op lange termijn alle AutoCad – tekeningen. Je houdt ze up tot date en maakt er nieuwe volgens de noden van collega’s. Het gaat hier om grondplan, gebouwen, machines, P&ID’s,…

Functie-eisen

Voldoende technische bagage om het juiste materiaal aan te kopen, ondersteuning te bieden aan de maintenance ploeg en het opvolgen van externen.

Opleidingsniveau bachelor – industriële onderhoudstechnieken opleiding

Je kan vlot in teamverband werken.

Ervaring in het tekenen met AutoCad is een pluspunt, of je bent bereid dit te leren. 

Aanvullende informatie

 • Afwisselende en uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf, met ambitieuze projecten in het verschiet
 • Familiale sfeer met een divers en internationaal team van 270 specialisten
 • Een degelijke opleiding en ondersteuning waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat
 • Competitief verloningspakket aangevuld met diverse extralegale voordelen.

Video's om te bekijken